Kort før koncert: Stort rockband aflyser

Snow Patrol kommer ikke til at spille i K.B. Hallen i aften

Snow Patrol aflyser deres koncert i K.B. Hallen. Foto: Danny Payne/Shutterstock
Snow Patrol aflyser deres koncert i K.B. Hallen. Foto: Danny Payne/Shutterstock

Er du en af de danskere, der har billetter til koncerten med irske Snow Patrol i K.B. Hallen i aften, så er der dårlige nyheder.

Bandet har nemlig været nødt til at aflyse deres koncert i K.B. Hallen, da bandets lead-guitarist Nathan Connelly er kommet til skade.

Det oplyser bandet i en pressemeddelelse.

'Vi er meget kede af at skulle aflyse vores næste tre koncerter: København, Hannover og Stuttgart. Nathan har skadet sin hånd og kan derfor ikke spille guitar. Som en helt spillede han koncerten i Werchter med samme problem, men endte med at være nødt til at gennemføre koncerten med kun en funktionel finger', lyder det i en pressemeddelelse.

Julie Melsen har fået en ny tatovering. Foto: Anthon Unger Danske kendte Realitybabe viser vanvittig numse-tatovering

'Han har nu mistet brugen af alle fingre og har brug for en pause og rehabilitering. Da hans guitarlyd er en kæmpe del af vores lyd, er det simpelthen ikke muligt at gennemføre en koncert uden ham. Så det er bedst at refundere jeres penge og prøve at finde nye datoer for koncerterne på et senere tidspunkt', skriver han.

Koncerten i K.B. Hallen skulle have været bandets første danske show i syv år, men bliver altså ikke til noget alligevel.

Billetlugen refunderer automatisk købte billetter indenfor de næste 14 dage.

Nicki Bille skal til december være far igen. Foto: Per Lange Danske kendte Nicki Bille skal have barn med 18-årig

32 kommentarer
Vis kommentarer