Kun på Ekstra Bladet: Giver gratis livekoncert

Fredag aften kan du opleve en koncert med rockbandet The Sandmen live her på Ekstra Bladets hjemmeside

The Sandmen er klar med en gratis livekoncert direkte på ekstrabladet.dk fredag klokken 20.00. Foto: Robin Skjoldborg
The Sandmen er klar med en gratis livekoncert direkte på ekstrabladet.dk fredag klokken 20.00. Foto: Robin Skjoldborg

Fredag i sidste uge tilbød Ekstra Bladet en gratis koncert med topbandet Dizzy Mizz Lizzy live fra deres øvelokale her på ekstrabladet.dk.

Koncerten var et kæmpe tilløbsstykke og tiltrak over hundredtusinde danskere.

Nu gentager vi succesen.

Fredag aften tilbyder Ekstra Bladet nemlig en halv times topunderholdning, når vi livestreamer en koncert med The Sandmen, der gennem årtier har været en del af den danske rockscene, direkte fra bandets øvelokale. Arrangementet vil være at finde på vores gratis platform ekstrabladet.dk med start klokken 20.

Kun på Ekstra Bladet: Stor nyhed fra dansk topband

Under koncerten vil det være muligt for seerne at stille spørgsmål til The Sandmen, der består af Allan Vegenfeldt, Michael Illo Rasmussen og Stefan Moulvad. En række af spørgsmålene vil efterfølgende blive besvaret af bandet live.

The Sandmen er blandt andet kendt for megahittet 'Don't Let Me Down'. Her ses forsanger Allan Vegenfeldt til Smukfest i 2019. Foto: Per Lange
The Sandmen er blandt andet kendt for megahittet 'Don't Let Me Down'. Her ses forsanger Allan Vegenfeldt til Smukfest i 2019. Foto: Per Lange
 

Lys i en svær tid
Coronavirus hærger i øjeblikket landet over. Skoler, kulturelle institutioner og koncerter er blandt de tilbud, danskerne må set bort fra, imens smitten forsøges kontrolleret, og vi bliver af myndighederne opfordret til at blive hjemme og være sammen - hver for sig.

I denne tid ønsker Ekstra Bladet at komme med en håndsrækning med konceptet 'LIVE på eb.dk', hvor vi sender koncerter live hjem til danskerne i stuerne.

Ansvarshavende chefredaktør på Ekstra Bladet Poul Madsen siger følgende om konceptet:

- Vi vil gerne give danskerne et lys i coronamørket. Derfor er det skønt at kunne præsentere nogle af Danmarks bedste bands live hjemme i stuerne.

Kun på Ekstra Bladet: - Vi har aldrig prøvet det før

Formålet med koncerterne er at sprede glæde og god stemning, mens Danmark er lukket ned.

Seerne får med fredagens koncert med The Sandmen en unik mulighed for at komme tæt på bandet. Under koncerten kan du som seer nemlig dele din begejstring, din interesse og dine spørgsmål med andre seere i vores livemodul - og vi vil naturligvis forsøge at skaffe så mange svar som muligt på de spørgsmål, der kommer ind.

- Vi kan ikke være sammen til koncert, men så er det jo fedt at vi kan være sammen om at opleve noget med vores venner og bekendte på en anden måde, lyder det fra Ekstra Bladets Poul Madsen.

The Sandmen er aktuel med albummet 'Himmelstormer', der er et dansk album. Foto: The Sandmen-cover
The Sandmen er aktuel med albummet 'Himmelstormer', der er et dansk album. Foto: The Sandmen-cover
 

Danskerne kan samtidig i fremtiden se frem til endnu flere koncerter live på ekstrabladet.dk.

- Dizzy Mizz Lizzy blev en formidabel start, og jeg er sikker på, at legendariske The Sandmen vil give os alle en lige så stor oplevelse. Og vi lover danskerne, at så længe vi alle skal være nedlukkede fra fællesskabet, vil vi her på Ekstra Bladet hver weekend bringe Danmarks bedste rockmusikere hjem til jer, garanterer Poul Madsen.

Lige siden The Sandmen for omkring 30 år siden brød igennem med numre som 'Five Minutes Past Loneliness' og 'House in the Country', har bandet været elsket for sin nerve og sin evne til at spille helt uden filter.

The Sandmen er lige nu aktuel med det danske album 'Himmelstormer', og under koncerten på ekstrabladet.dk vil de både præsentere en række nye numre, men også gamle klassikere.

Koncerten kan streames live på ekstrabladet.dk og starter klokken 20. Allerede fra 19.15 kan du deltage i vores liveblog, som vil blive tilgængelig gratis på vores hjemmeside.