Kun på Ekstra Bladet: Kom til gratis livekoncert med Jung

Onsdag aften klokken 20 spiller Jung koncert live på Ekstra Bladets hjemmeside

Jung er klar til at give den gas for Ekstra Bladets læsere onsdag aften. Foto: Universal
Jung er klar til at give den gas for Ekstra Bladets læsere onsdag aften. Foto: Universal
Følg Musik
Følg DK MusikNYT

Påsken står for døren, og selvom nedlukningen af store dele af Danmark på grund af coronavirussen formentlig har sat en stopper for de fleste påskeplaner, kan du her på Ekstra Bladet alligevel få lidt at glæde dig over.

Onsdag aften klokken 20 tager vi nemlig forskud på festlighederne, når vi inviterer til gratis livekoncert med poporkesteret Jung, der netop har udgivet forårets store danske popalbum 'Blitz'.

Albummet er blevet rost af anmelderne, hvor Gaffa blandt andet kvitterede med seks stjerner, og Ekstra Bladets Thomas Treo gav fire stjerner og kaldte dem et frisk pust, som vil få danskernes popører til at blafre.

Utroligt: Dansk trio slår megaband

Jung gav den i februar gas, da de optrådte til Zulu Awards. Foto: Anthon Unger
Jung gav den i februar gas, da de optrådte til Zulu Awards. Foto: Anthon Unger
 

Jung har gjort kometkarriere på kun et år og skulle have spillet for et udsolgt Store Vega 1. april som starten på en længere turné.

Onsdag aften skulle de have spillet i Odense, men nu spiller de i stedet for danskerne i 'Live på eb.dk' klokken 20, og vi håber, koncerten vil være med til at sende lidt lys til påskedagene.

- Vi har selvfølgelig fuld forståelse for, at situationen er, som den er, men når det er sagt, så er vi bare mega spændte og glade for, at det her overhovedet kan lade sig gøre. Vi har virkelig prøvet at lægge os i selen for at lave noget ordentligt, og noget som i hvert fald - i den form det nu har - både tager sig godt ud, ser pænt ud og lyder godt, siger gruppens sanger, Jonas Jung.

- Selvom vi selvfølgelig havde ønsket, at vi kunne spille med publikum, så er det fandeme dejligt, at vi overhovedet bare kan gøre det her.

Nyt dansk popband: Ikke til at stå for

De var ikke i tvivl om, hvorvidt de skulle sige ja, da de fik mulighed for at spille koncerten onsdag aften.

- Så snart det gik op for os, at det ikke kunne lade sig gøre at komme ud at spille live, så gik vi i gang med at kigge på mulighederne for at gøre et eller andet andet, siger Jonas Jung og fortsætter:

- Og da denne chance for at gøre det sammen med Ekstra Bladet, som helt sikkert også er et af de steder, hvor mange af dem, der hører vores musik, er, så var det bare et pissegodt match. Det er en megafed kanal at udkomme på med nogle fede mennesker, der hjælper med at gøre det så godt, som det nu kan blive.

Under koncerten kan du som seer nemlig dele din begejstring, din interesse og dine spørgsmål med andre seere i vores liveblog. Samtidig kan du sende dine spørgsmål ind til Jung, som de vil svare på hurtigst muligt efter koncerten.

Koncerten med Jung kan streames live på ekstrabladet.dk og starter klokken 20. Den kan streames her. Du kan også tilmelde dig vores Facebook-event her.

 

LIGE NU

Mere fra Ekstra Bladet+

Pape blev pelset af sin egen flok

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+