Larsen lukkede Tivoli: Han anede det ikke

Den gamle forlystelsespark i København måtte i aftes klappe portene i, men det vidste Larsen ikke, da han spillede for 30.000 regnvåde fans

Kim Larsen lukkede i aftes Tivoli, da han spillede på Plænen. Arkivfoto: Per Lange
Kim Larsen lukkede i aftes Tivoli, da han spillede på Plænen. Arkivfoto: Per Lange

Tidligere på ugen spillede verdensstjerne Pharrell Williams i Tivoli i København. Alle der ville opleve den 43-årige 'Happy'-sangers optræden i den gamle have, kunne uden problemer gå ind til candyfloss, rutsjebaner og Pharrell-hits.

Superstjerne skabte kaos i Tivoli

Sådan var det ikke i aftes, da Kim Larsen var på plakaten til Fredagsrock på Plænen. Selvom regnen væltede ned over haven, strømmede folk til i hobetal for at se nationalskjalden.

Ti minutter før koncerten skulle starte, var der gået omkring 30.000 gennem portene, og derfor var Tivoli tvunget til at lukke dørene.

- Vi vidste faktisk ikke før bagefter, at Kim havde trukket så mange mennesker til, at Tivoli var nødt til at lukke, siger Larsens manager, Jørn Jeppesen, til Ekstra Bladet.

- Vi fornemmede på intet tidspunkt, at der var kaos. Alt forløb godt og vi selvfølgelig glade for, at så mange gerne vil høre Kim Larsen, siger han.

Tivoli lukker dørene til Kim Larsen-koncert

- Hvad betyder det for en artist som Kim Larsen, at han kan lukke Tivoli?

- Det er altså ikke noget, vi går og klapper hinanden på skulderen over. Det går op og ned og lige nu går det op. Der er mange, der gerne vil høre ham. Det er dejligt. Men det, vi talte om efter koncerten, var, at vi var glade for, at vi leverede det vi skulle fra scenen, siger Jørn Jeppesen og fortæller, at vejrudsigten havde bekymret Larsen-lejren noget.

- Vi var kede af, at det så ud til at blive regn. Så vi er da rigtig glade for, at folk trodsede vejret og kom alligevel, siger han.

Ifølge kommunikationskonsulent i Tivoli Simon Verheij er det langt fra hverdagskost, at den gamle have må melde alt udsolgt og lukke dørene.

- Det er kun sket et par gange tidligere. Vi måtte også lukke dørene, da Thomas Helmig, TV-2 og Nik & Jay spillede i Tivoli. Og så måtte vi lukke kortvarigt, da Snoop Dogg skulle optræde sidste år, men da åbnede vi hurtigt igen, siger han.

Larsen-koncert i mudderpøl: Tivoli svarer på kritik

Ifølge Simon Verheij er det primært de store og populære danske navne, der kan tvinge Tivoli lukke for dørene.

- De har bred appel til flere aldersgrupper. Forældre og børn kommer sammen. Derfor var vi heller ikke overraskede over, hvor mange, der kom i aftes. Kim Larsen er et af de store navne på plakaten i år, siger han.

Gik man glip af Kim Larsen i Tivoli i aftes, er der en mulighed for at høre ham i dag. Larsen spiller på Store Scene på Vig Festival i aften klokken 21. Der er stadig billetter til salg.

Seneste nyt

Partimoder Pia kan ikke slippe magten

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.