Lionel Richie vil på scenen med Seebach

Legenden Lionel Richie håber, at han kan komme til Danmark og optræde med Rasmus Seebach

Lionel Richie og Rasmus Seebach har været i studiet sammen. Nu vil den amerikanske sanger også med danskeren på scenen. (Foto: Universal)
Lionel Richie og Rasmus Seebach har været i studiet sammen. Nu vil den amerikanske sanger også med danskeren på scenen. (Foto: Universal)

Det kan meget vel være, at eventyret om Rasmus Seebach og den legendariske popsanger Lionel Richie ikke bare stopper ved en duet og en musikvideo.

Rasmus Seebach var for nylig i Los Angeles, hvor han indspillede nummeret 'Say You, Say Me' med Lionel Richie, men næste gang kan det være den amerikanske stjernes tur til at sætte sig på et fly for at synge med Seebach.

Se også: Hør Seebach synge med Lionel Richie

Lionel Richie er nemlig så begejstret for den danske sanger, at han regner med, at deres duet vil føre ham til Danmark.

- Jeg er så glad for, at jeg får muligheden for at komme til et land som Danmark og for at gå på scenen sammen med Rasmus. Forestil jer det, siger Lionel Richie til Hollywood Reporter.

Og mon ikke der er mange fans, der gør det.

Hittet 'Say You, Say Me' kommer med på den 62-årige Richies nye album, hvor han har håndplukket de bedste kunstnere rundt omkring i verden til at synge sammen med ham.

- Jeg kan ikke engang sige, at det er en drøm, der er gået i opfyldelse, for det er så langt ude og uvirkeligt, at jeg aldrig havde turde drømme om det, siger Rasmus Seebach ifølge det amerikanske medie.

Se også: Seebach synger duet med Lionel Richie

0 kommentarer
Vis kommentarer