Lørdagens Skanderbabe: Hun drikker fyrene i hegnet

Anna arbejder i Smukfests medarbejderbar, og når hun tryller med flaskerne, er der dømt fest og fraver

Her kan du se Anna, der laver en habil White Russian

Herover artiklen kan du møde Anna

Det er ikke kun Smukfests mange betalende gæster, der nyder en genstand eller to, når musikken spiller.

Festivalens mange medarbejdere har i ny og næ også brug for at læske ganen, og det bliver blandt andet gjort i medarbejderbaren, hvor 'Dagens Skanderbabe', Anna, svinger flaskerne.

Selv om den 21-årige supersild knokler hårdt for at slukke kundernes tørst, har hun også selv haft tid til at stifte nærmere bekendtskab med de våde varer.

DK MusikNYT - 7. aug. 2015 - kl. 18:25 Fredagens Skanderbabe: Mit smil blæser fyrene omkuld

- Jeg har været fuld, og jeg har givet den gas og set en masse koncerter. Det har været mega fedt. Men man skal også passe lidt på, når man står i baren, for man skal have styr på de forskellige ting. Men vi klarer det helt fint. Vi har en fest derinde, fortæller Anna, som til dagligt arbejder som kontorassistent.

DK MusikNYT - 6. aug. 2015 - kl. 19:43 Torsdagens Skanderbabe: Numsen giver mig sejren

Den blonde bartender vurderer, at hendes smil er hendes store force, og hun er fint tilfreds med titlen som 'Dagens Skanderbabe'.

- Jeg er rigtig glad og overrasket. men det er super fedt, at I lige kom forbi og så mig, siger Anna med henvisning til Ekstra Bladets journalist, der en sen nattetime stod og drak danskvand i medarbejderbaren.

DK MusikNYT - 5. aug. 2015 - kl. 20:11 Onsdagens Skanderbabe: Jeg kysser for en tyver!

Anna er er vaskeægte Københavner-pige, men hun er mere end meget begejstret for Jyllands største festival, som hun regner med at besøge mange år fremover.

- Det er dejligt at møde en masse forskellige mennesker. Jeg kan godt mærke, at stemningen her bare er så dejlig og fantastisk. Jeg kan godt forstå, at folk kommer her igen og igen, fortæller vinderen begejstret.

Senere lørdag har du mulighed for at stemme på, hvem du mener skal løbe med titlen som 'Årets Skanderbabe'. Herunder kan du se de tre andre kandidater.

Fredagens Skanderbabe, Simone
Se torsdagens babe, Josefine.
Her er onsdagens babe, Michelle