Lukas aflyser dansk koncert

Lukas Grahams sanger dropper optræden på Tønder Festival for at benytte 'unik mulighed' i udlandet

Her samles lukas Graham-fans inden en koncert, som ikke blev aflyst. Video: Jonas Olufson

År 2016 har været tætpakket med shows for danske Lukas Graham, der for alvor har slået igennem med singlen '7 Years' og en international albumudgivelse.

Men forsanger Lukas Forchhammer er sulten efter mere succes i udlandet, og derfor dropper han nu en dansk koncert. Det siger han i en pressemeddelelse fra Tønder Festival.

DK MusikNYT Lukas Graham hyldet på NorthSide

Jeg er frygtelig ked af det
- Der er opstået nogle unikke muligheder internationalt, som jeg ikke kan takke nej til. Dette er jeg frygtelig ked af, for jeg elsker Tønder. Men jeg regner stærkt med at vende tilbage næste år, forklarer sangeren.

Lukas Graham-frontmanden skulle have optrådt på Tønder Festival den 26. og 27. august i en særlig performance med blandt andet Leonard Podolak, Sara Lee Guthrie og Jordan McConnell.

Men nu står det altså klart, at der er noget stort i gære for sangeren, der endnu ikke har afsløret, hvad de 'unikke muligheder' betyder.

Lukas graham bliver til september far til en lille pige. Foto: Philip Davali Danske kendte Lukas Graham afslører kønnet: Jeg skal have en...

Ny erstatning for Lukas
Tønder Festival har allerede fundet en erstatning til fredagens hul i tidsplanen, som nu vil blive udfyldt af gruppen Folkeklubben.

Men den anden koncert, som skulle finde sted lørdag på festivalens Open Air-scene, mangler stadig en afløser.

Lukas Graham er blevet et stort navn internationalt. Her ses bandet på den røde løber til Billboard Music Awards. Video: AP

Lukas Graham er blevet et efterspurgt navn rundt omkring i verden. Og det vil han nu udnytte. (Foto: Jonas Olufson)
Lukas Graham er blevet et efterspurgt navn rundt omkring i verden. Og det vil han nu udnytte. (Foto: Jonas Olufson)

 

1 af 2 Lukas Graham er blevet et efterspurgt navn rundt omkring i verden. Og det vil han nu udnytte. (Foto: Jonas Olufson)
2 af 2 Lukas Graham favner nu ud mod udlandet. Han har aflyst sin koncert på Tønder Festival. (Foto: Jonas Olufson)
28 kommentarer
Vis kommentarer