Lukas Graham forsvarer Justin Bieber

Den danske verdensstjerne mener, at medierne skal holde op med at være på nakken af den canadiske sanger

Her kan du se Lukas Graham Forchhammer tale om kollegaen Justin Bieber. (Video: AP)

Se interviewet med Lukas Graham herover artiklen

2016 er året, hvor det danske band Lukas Graham med singlen '7 Years' og pladen 'Blue Album' har fået et massivt gennembrud på den internationale musikscene

Københavnerne har ved siden af triumferne med egenkomponerede ørehængere også haft viral succes med coverversioner af Adeles 'Hello' og Justin Bieber-hittet 'Love Yourself'.

To af tidens mest populære sangere 'tørnede sammen' i Lukas Grahams coverversion af Biebers 'Love yourself'. Billedet her er fra sommerens Tønder Festival. (Foto: Per Lange) DK MusikNYT Lukas Graham synger Bieber: Hvem er bedst?

I et interview fra tidligere på måneden med nyhedsbureauet AP taler forsanger Lukas Graham Forchhammer om netop Justin Bieber, og danskeren udviser stor sympati med den canadiske megastjerne, der konstant er i mediernes søgelys.

- Jeg har kun oplevet af brøkdel af den succes, som Justin har. Han blev en massiv berømthed som 13-årig, så folk burde holde op med at være på nakken af ham, siger Lukas Graham, der opfordrer fans til at have realistiske forventninger til Justin Bieber.

- Han må gå igennem en masse lort. Forestil dig alle de unge teenagepiger, der fortæller ham alle de her rørende historier. Altså, han kan jo ikke bekymre sig om alle. Han har sit eget liv at leve, lyder det blandt andet fra den 27-årige sanger, der skal være far for første gang i september.

Se interviewet med Lukas Graham herover artiklen, hvor han også fortæller, hvordan han har det med journalister med skjulte dagsordner

Den 27-årige sanger Lukas Graham skal være far. (Foto: AP) Danske kendte Lukas Graham skal være far

Se Lukas Graham fortælle om megahittet '7 Years'. (Video: AP)

58 kommentarer
Vis kommentarer