Annonce:
Annonce:

Lukas Graham: Jeg har lært at skifte ble

Den danske verdensstjerne var i højt humør på den røde løber før P3 Guld. Se interviewet her

Her kan du se Lukas fortælle om sig nye rolle. Video: Lasse Brøndal
Annonce:
Følg Musik
Følg DK MusikNYT

Se hele interviewet med Lukas Graham herover artiklen

En af Danmarks største stjerner er sangeren Lukas Graham, som sammen med bandet af samme navn har slået igennem på den internationale musikscene.

For nyligt blev 28-årige sanger far til en pige, og på den røde løber fredag aften før awardshowet P3 Guld fortalte stjernen om sin nye rolle.

- Det har betydet fritid fra bandet de sidste to måneder. Vi har fået skrevet nogle nye sange, vi har fået lov til at øve os som band. Jeg har fået lært at skifte en ble, og lært at få en baby til at holde op med at græde, gylpe og bøvse og alle de ting der, lød det fra den storsmilende hitmager, som indtil videre har holdt lav profil omkring fader-rollen.

Er dette mon første billede af Grahams baby?

Annonce:

Lukas Graham er til fredagens prisuddeling nomineret til P3 Lytterhittet for '7 Years', men selv om bandet skulle gå hen at vinde, står den ikke på champagne og kulørte drinks for forsangeren.

- Jeg skal skifte ble på et barn i morgen, og jeg tror, at tømmermændene måske er en lille smule tungere, når der er et barn, der græder, vurderede den glade far.

Ikke et ord om Staden
Lukas Graham er opvokset på fristaden Christiania, som den seneste tid har fået megen opmærksomhed for skyderi og rydning af Pusher Street, men sangeren var på den røde løber ikke meget for at kommentere sagerne.

- Det har slet ikke noget med mig at gøre, jeg bor der ikke mere, lød det venligt men bestemt fra Lukas Graham, der fortsatte:

- Jeg kunne godt tænke mig ikke at svare på spørgsmålet. Jeg er ikke nok hjemme til at svare på sådan et spørgsmål. Der skal man komme til alle fællesmøderne, og man skal være der, og man skal bo der.

Sangeren fortalte, at han for tiden generelt ikke føler sig rustet til at svare på spørgsmål om de politiske forhold i Danmark:

- Vi bor jo ikke engang nok i Danmark til at kunne udtale os om Folketinget!

Se hele interviewet med Lukas Graham herover artiklen

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Svulster og skandaler trives i tavshed
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: