Lukas Graham nedlægger Ellen

Se danskerne levere megahittet '7 Years' foran fire millioner amerikanske tv-seere

Lukas Graham på besøg i et af de mest populære talkshows i USA. (Foto: The Ellen DeGeneres Show)
Lukas Graham på besøg i et af de mest populære talkshows i USA. (Foto: The Ellen DeGeneres Show)

Lukas Grahams opsigtvækkende triumftog gennem USA fortsætter med uformindsket styrke.

Mandag eftermiddag amerikansk tid optræder det danske succesband i talkshowet 'The Ellen DeGeneres Show', der med omkring fire millioner seere er blandt de mest populære tv-programmer i USA.

Optagelsen blev ifølge Ekstra Bladets oplysninger filmet i Californien i forrige uge, men selv om den altså først sendes sent i aften dansk tid, så kan den allerede nu ses på talkshowets hjemmeside her

Lukas Graham fremfører verdenhittet '7 Years', der har ligget nummer 1 i adskillige lande og i øjeblikket er på en historisk 2. plads i USA.

Det er derfor ikke helt korrekt, når Ellen DeGeneres introducerer Lukas Graham med ordene:

- Det er umuligt at tænde for radioen uden at høre vores næste gæsts nummer 1-hitsang. Her, for at fremføre '7 Years', hele vejen fra Danmark.... Lukas Graham!

Lukas Graham og Jørgen Ingmann er de eneste danskere, der er nået op som nummer 2 på hitlisten i USA. (Foto: Warner) DK MusikNYT Utrolig bedrift af Lukas Graham i USA

Kvartetten har tidligere optrådt i andre amerikanske tv-shows som 'Conan' og 'Jimmy Kimmel Live!'.

Lukas Grahams 'Blue Album' blev udsendt internationalt i fredags. Gruppen er kort inde i en lang og stort set udsolgt nordamerikansk klubturné - i dag spiller de i Toronto.

(Foto: The Ellen DeGeneres Show)
(Foto: The Ellen DeGeneres Show)

Lukas Graham rider på en succesbølge i USA. Her kan du se amerikanske fans stimle om bandet efter en koncert i marts. (Video: Anthon Unger)

41 kommentarer
Vis kommentarer