Lukas Graham slår legendarisk jomfru

HITLISTENYT: Selveste Iron Maiden kan heller ikke hamle op med den populære sanger

Lukas Graham - popstjernen udsendte sit andet album midt i juni, og det har ligget nummer 1 lige siden. (Foto: Copenhagen)
Lukas Graham - popstjernen udsendte sit andet album midt i juni, og det har ligget nummer 1 lige siden. (Foto: Copenhagen)

13. gang er ikke ulykkens gang for Lukas Graham.

I så mange uger har popstjernens ’Blå album’ uafbrudt ligget nummer 1 på salgslisten, og det kan Iron Maidens ’The Book of Souls’ ikke ændre på.

Se også: Lukas Graham: Nu meget federe

Metalbandets 16. studiealbum er ugens højest placerede nyhed på 3. pladsen med en score på 1136 – københavneren sælger og streamer sammenlagt mere end det dobbelte.

Legendariske Iron Maiden scorer dog endnu en 1. plads hjemme i Storbritannien, og gruppen fra London topper også albumlisterne i blandt andet Tyskland, Sverige og Norge.

Se også: Gammeljomfru med jernvilje

Lukas Grahams 13 uger i træk som nummer 1 er rekord i nyere tid, men der er langt op til Gasolin’, der med ’Gas 5’ holdt 1. pladsen hele 21 uafbrudte uger midt i 1970’erne.

Se også: Ups! Lukas Grahams 'rekord' er fup

Shaka Loveless får en relativt skuffende start med ’Til vi ligger’, der debuterer på 10. pladsen med en beskeden score på 356.

Se den danske Top 10 forneden og Top 40 her.

The Weeknds ’Beauty Behind the Madness’ er for anden uge i træk nummer 1 i USA.

11 kommentarer
Vis kommentarer