Annonce:
Annonce:

Lukas Graham til USA-talkshow

Lukas Graham og resten af hans kumpaner i gruppen af samme navn gæster den 10. december det kendte talkshow 'Conan' i USA

Den danske darling skal snart prøve kræfter med det amerikanske publikum. (Foto: Per Lange)
Den danske darling skal snart prøve kræfter med det amerikanske publikum. (Foto: Per Lange)
Annonce:
Følg Musik
Følg DK MusikNYT

Lukas Graham køber sig ind i dansk Michelin-restaurant

Derfor havde Lukas Graham reklametøj på til DMA

Den succesfulde danske musikgruppe Lukas Graham ser nu for alvor ud til at bryde igennem i USA, som det i mange år også har været drømmen for gruppens forsanger Lukas Forchhammer.

Tirsdag har forsangeren nemlig offentliggjort på sin egen Instagram-konto, at han sammen med resten af bandet den 10. december bliver den musikalske gæst på talkshowet 'Conan' med den rødhårede komiker Conan O'Brien som vært.

Her skal gruppen spille nummeret '7 Years', som gruppen allerede har hittet stort med herhjemme. Til nyheden skriver han selv på Instagram:

- Første amerikanske TV-show! Vi får vores amerikanske TV-debut hos Conan O'Brien. Tune ind på TBS Network den 10. december for at se os optræde med 7 Years, står der under billedet.

Annonce:

Kulmination
På billedet står det også beskrevet, at talkshowet vises på den amerikanske kanal TBS, og at det bliver vist klokken 23.00 amerikansk tid. Det svarer til tidlig morgen herhjemme, som derfor også er dagen efter - nemlig den 11. december - hvis man har mulighed for at se showet direkte.

Den kommende optræden på amerikansk tv må også siges at være den foreløbige kulmination for Lukas Graham og ikke mindst forsangeren selv.

Det seneste album fra gruppen, der har fået titlen 'Blue Album' og som udkom den 17. juni i år, er nemlig blevet indspillet i Guds eget land og er blevet udgivet på det store pladeselskab Warner Bros. Records.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
A-kraft i baghaven - manges haver står klar
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: