Mads Langer: Jyden hygger på Fyn

Den populære sanger hænger ud i solen på Tinderbox

Mads Langer lyttede med, da The Cardigans spillede på Tinderbox. (Foto: Anthon Unger)
Mads Langer lyttede med, da The Cardigans spillede på Tinderbox. (Foto: Anthon Unger)

Der er begyndt at være godt fyldt op foran Rød Scene på Tinderbox. Både fordi svenske The Cardigans stadig kan trække publikum til med hits som 'My Favourite Game', 'Lovefool' og 'Erase/Rewind', og fordi adskillige Robbie Williams-fans allerede har taget opstilling foran scenen, selvom den britiske storcharmør først går på klokken 22.30.

Blandt publikum til The Cardigans var blandt andre den velsyngende jyde Mads Langer, som rockede med til den svenske poprock, med en fadøl i hånden.

- Jeg synes, det er virkelig fedt her på Tinderbox, sagde han til Ekstra Bladet i en kort pause mellem to numre.

Stig Pedersens arm bliver nødt til at være klar, når D-A-D skal spille i Grækenland den 17. juli. (Foto: Anthon Unger) DK MusikNYT Stig: Armen SKAL være klar til Kreta

Mads Langer er ikke selv på plakaten i Tusindårsskoven, men vil hellere end gerne synge sine sange for det fynske publikum, hvis han bliver booket næste år.

- Ja, helt sikkert!

- Hvad skal du ellers se af musik i løbet af aftenen?

- Jeg ved det faktisk ikke helt endnu, men jeg kender en, der spiller med i Robbie Williams' band, så det kan godt være, at jeg bliver og hører ham.

Remee, der havde sort kasket på, så Mø sammen med sin datter og Janus Friis. (Foto: Anthon Unger) DK MusikNYT Remee på Tinderbox med milliardær

2 kommentarer
Vis kommentarer