Manager: Citybois er i chok

'X Factor'-drengene glemmer ikke deres koncert ved Vig Festival lige med det samme

I marts fortalte Citybois om deres drømmepige. Se med her

- Drengene er i chok over så hurtigt en god oplevelse kan vendes til noget så negativt, siger manager for Citybois, Kristian Nyholm, efter koncerten i eftermiddag på Vig Festival.

En koncert, der skulle vise sig at blive kontroversiel, fordi der blev skabt indtryk af, at den kun var for piger,mens drenge og mænd (vel deres fædre) blev bedt om at forlade teltet, hvor 'X Factor'-drengene med idol-potentiale optrådte.

Men det er helt misvisende, hvad der er kommet frem om koncerten, siger Kristian Nyholm, og ingen er mere kede af det end 15 og 16-årige Anthon og Thor fra Citybois.

Alle er velkomne
- Alle er til enhver tid velkomne til Citybois-koncerter. Det ville jo svare til at afvise sine bedste venner at sige til drenge, at de ikke måtte komme ind.

TV Citybois afslører: Sådan går det med damejagten

- Vi har absolut intet krav om, at det kun er piger, der må se og høre dem. Det vigtigste er bare, at det kan foregå under betryggende forhold. Vi går enormt op i sikkerhed med Citybois. Det har vi bare varslet overfor festivalen, og de kom så med et bud på, hvordan de mente, de kunne håndtere koncerten bedst.

- Det særlige festivalen havde lavet, var, at der var et område i teltet kun for Citygirls. Det var det, der vakte ramaskrig. Men det var ikke noget, Citybois havde bedt om. Det var udelukkende festivalens beslutning.

For 14 dage siden vandt Citybois mange pigehjerter ved at optræde i hvide, våde t-shirts. (Foto: Mogens Flindt) TV Citybois bliver stalket

104 kommentarer
Vis kommentarer