Masser af bar hud ved Roskildes badesø

Tirsdag skinnede solen for fuld kraft over de svedige gæster på Roskilde Festival, og flere af dem valgte at køle kroppen ned i badesøen. Ekstra Bladet kiggede forbi

Her kan du se med fra tirsdagen ved badesøen. (Video/redigering: Lasse Brøndal)

Vejrmæssigt har årets Roskilde Festival haft en hård fødsel, men tirsdag ramte solen endelig for alvor den store fest på Dyrskuepladsen udenfor den sjællandske by.

Det fik hundredvis af festival-gæster til at bevæge deres tømmermændsramte legemer ned til teltpladsens badesø, hvor der blev solbadet og vandbadet - nogle valgte bare at bade ganerne i øl.

DK MusikNYT TV: Fucking flink og upassende på Roskilde

Så langt øjet rækkede var søens bred proppet med festivalgæster, som brugte det varme vejr til at få noget sol på kroppen, og på en festival er alle typer repræsenteret.

Der var bikini-sild, som fik en hel del skjulte blikke fra beundrere, der var veltrænede fyre fra Randers, der var en nøgen mand fra Sverige, og der var flere kvinder, der ikke var for generte til at være topløse.

I klippet herover artiklen kan du se højdepunkterne fra Ekstra Bladets live-udsendelse, der løb af stablen tirsdag eftermiddag

Her kan du se tirsdagens Roskilde-babe, Jade
Festivalens bedste barm? Mød mandagens Roskilde-babe, Sofia
Halløjsa: Se mandagens Roskilde-babe, Louise

11 kommentarer
Vis kommentarer