Megaflop for 'X Factor'-vindere

HITLISTENYT: New:Name, der tidligere hed Embrace, er åbenbart allerede glemt

Søstrene Anilde og Azilda Kaputu, som er opvokset i Holstebro, vandt 'X Factor' for to måneder siden. (Foto: Mogens Flindt)
Søstrene Anilde og Azilda Kaputu, som er opvokset i Holstebro, vandt 'X Factor' for to måneder siden. (Foto: Mogens Flindt)

'X Factor' er stadig musik, danskerne hører på fladskærmen - ikke på stereoanlægget eller i hovedtelefonerne.

1.618.000 så finalen i talentshowet, men debut-ep'en fra forårets vindere Embrace, der nu hedder New:Name, opnår kun en salgsscore på sølle 167.

Ep'er tæller med på albumlisten, hvor den jyske duos 'True Story' dumper ind på 55. pladsen. Listen medregner fysisk og digitalt salg samt streaming.

Embrace - søstrene Anilde og Azilda Kaputu optrådte i beskedne femten minutter. (Foto: Mogens Flindt) Koncert-anm. X-trem nedtur: Embrace svigtet i Tivoli

Ikke siden Martin Hedegaard vandt den første udgave af 'X Factor' tilbage i 2008, har sejren medført store salgstal på albumlisten.

New:Name er bestemt ikke hjulpet af navneskiftet. Den slags har aldrig været befordrende i showbiz, men de to søstre blev tvunget til at finde på et nyt navn, da de opdagede, at et engelsk popband allerede hed Embrace.

Drake på toppen
Embrace har i øvrigt eksisteret siden 1993 og har haft tre album på 1. pladsen af den britiske salgsliste, så det er ikke ligefrem et undergrundsnavn, New:Name overså.

Det er anden gang, Anilde og Azilda Kaputu skifter navn. Oprindeligt kaldte de sig A Sound.

Hvis man vil være nogenlunde sikker på ikke at blive et stort hit, så kan man i august melde sig til såkaldt precasting til næste sæson af 'X Factor'.

DK MusikNYT Kæmpe fiasko for Reem

Ugens Top 5 er uændret i forhold til sidste onsdag, så Drakes 'Views' er nummer 1 foran Lukas Grahams 'Blue Album'.

Aubrey Drake Graham - den canadiske rapper samarbejder med kolleger som Rihanna, Future og Pimp C. (Foto: Republic) INTL. Album-anm. Det rapler for Drake: Storhedsvanvid

Højest placerede nyhed er Ariana Grandes 'Dangerous Woman', der er på 6. pladsen. Amerikaneren er nummer 1 i Storbritannien og nummer 2 hjemme i USA, hvor Drake sidder på tronen for fjerde uge i træk.

Se ugens danske Top 10 forneden og Top 40 her

Coveret til New:Names debut, 'True Story', der indeholder fem numre og er udsendt af Sony.
Coveret til New:Names debut, 'True Story', der indeholder fem numre og er udsendt af Sony.
 

94 kommentarer
Vis kommentarer