Annonce:
Annonce:

Mette Frederiksen uddeler ølbong på festival

Mens Radikale Venstre forsøger at diktere, at der skal udskrives folketingsvalg, uddeler Mette Frederiksen ølbong på Roskilde Festival

Statsministeren har tid til at uddele ølbongs på Roskilde Festival midt i en massiv krise. Video: Matias Lang Sørensen
Annonce:
Følg Musik
Følg DK MusikNYT

Om det er fordi, Mette Frederiksen har set Sofie Carsten Nielsens (RV) krav om, at der skal udskrives et folketingsvalg efter sommerferien og derfor er gået i valgkamps-stemning vides ikke.

Men statsministeren render i hvert fald rundt og deler ølbonger ud på Roskilde Festival.

Det viser en video, som Ekstra Bladet har fået lov til at bruge, og som kan ses øverst i artiklen.

Mette Frederiksen (S) befinder sig ellers lige nu i sit livs politiske krise ovenpå den rapport, som Minkkommissionen torsdag kom med. Den består af 2500 sider, hvor der deles tørre tæsk ud til både regering og embedsmænd.

Men det afholder altså ikke landets statsminister fra at hygge sig på Roskilde Festival og uddele såkaldte ølbonger.

Matias Lang Sørensen, der er manden bag video og billeder, fortæller, at Mette Frederiksen dog ikke selv havde lyst til at nuppe en ølbong.

Annonce:

Artiklen fortsætter under billedet . . .

Mette Frederiksen render rundt på Roskilde Festival. foto: Matias Lang Sørensen
Mette Frederiksen render rundt på Roskilde Festival. foto: Matias Lang Sørensen

Fredag stod Mette Frederiksen på talerstolen til et flere timer langt pressemøde, hvor hun til Ekstra Bladet gjorde klart, at planer om at fratræde som statsminister, ovenpå minkskandalen, hvor Minkkommissionen voldsomt har kritiseret, at regeringen ikke sikrede sig, at der var lov på plads til beslutningen om, at alle mink i Danmarks skulle slås ned, ikke var nogen, hun gik med.

Ekstra Bladets Brian Weichardt ville gerne vide, hvorfor ikke statsministeren har tænkt sig at gå af, når nu hendes departementschef Barbara Bertelsen tidligere har bedt dem, hun mente var ansvarlige for minksagen, om at udvise 'maks ydmyghed', 'hive plasteret helt af' og lægge sig ned og rulle

- Jeg har ingen planer om at fratræde som statsminister. det mener jeg heller ikke, der er noget belæg for. Det er klart, at hvis kommissionen var nået frem til, at jeg havde løjet, så havde det været en anden situation.

- Men det har jeg jo aldrig troet, de ville komme frem til, for jeg har bestræbt mig for at gøre det så godt som muligt, lød det fra statsministeren på det over to timer lange pressemøde.

Annonce:

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

I naturen foregår sex, vold, incest og voldtægter
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: