Mø i nyt internationalt supersamarbejde

Den danske popkomet er teamet op med super-dj'en Major Lazer på et nyt nummer

MØ har lavet et nyt nummer sammen med dj'en Major Lazor. (Foto: Mogens Flindt)
MØ har lavet et nyt nummer sammen med dj'en Major Lazor. (Foto: Mogens Flindt)

Først var der hit-dj'en Diplo, og så var der den kvindelige succesrapper Iggy Azalea på listen over musikere, der har inviteret den danske supersangerinde MØ med på deres numre som gæsteartist.

Nu kan den 26-årige odenseaner endnu en gang skrive sit navn på som 'featured' sangerinde på et potentielt kæmpehit.

Keith Flint i front for The Prodigy, der vender tilbage til det danske festivallandskab med nyt album i bagagen. (Foto: AP) DK MusikNYT Fynsk festival hyrer verdensnavn

Er det Mø? Eller Martin Brygmann?(Foto: Henning Hjort) DK MusikNYT MØ mødt op i forklædning

Dj-kollektivet Major Lazer, som Diplo også er en del af, har sammen med DJ Snake lavet nummeret 'Lean On,' hvor danskerens vokal er på.

Nummeret i dets fulde længde bliver først lanceret mandag den 2. marts, men den energiske powerpige har lagt en bid af sangen ud på sin Instagram-profil.

- Major Lazer x DJ Snake feat. MØ 'Lean On.' Ude over hele verden 2. marts, skriver 'Pilgrim'-sangerinden til den korte lydbid efterfulgt af et hjerte.

Mø alias 26-årige Karen Marie Ørsted virkede malplaceret i Koncerthuset. (Foto: Per Lange) Koncert-anm. Mø som tiger i bur

Mø til DMA 2014. (Polfoto: Mogens Flindt) DK MusikNYT Mø på plakaten med AC/DC

MØ, der tit optræder med en karakteristisk fletningefrisure, befinder sig i øjeblikket i USA, hvor hun oven på et hæsblæsende og internationalt succesår også får nydt lidt ferieaktiviteter ved siden af musikmageriet.

MØ og Major Lazer begyndte at arbejde sammen tilbage i 2013, hvor den fremstormende supersangerinde blev inviteret med på fire spillejob i Europa.

Både Major Lazer og MØ optrådte ved sidste års Roskilde Festival.

Hør en bid af nummeret HER

Mø har haft et fantastisk år. I april vandt hun P3 prisen ved P3 Guld, og hun hev talrige statuetter hjem ved både årets Danish Music Awards og Gaffa-prisen 2014. (Foto: Mogens Flindt) DK MusikNYT Eksotiske Mø spiller koncert i ferieparadis

0 kommentarer
Vis kommentarer