Mø kryptisk om Major Lazor-besøg

Sangerinden vil ikke afsløre, om hun spiller med den amerikanske gruppe i morgen

Mø har stor succes for tiden med nummeret 'Lean on', som hun har lavet sammen med Major Lazor og DJ Snake. Her optræder hun til Danish Music Awards 2014. (Foto: Mogens Flindt)
Mø har stor succes for tiden med nummeret 'Lean on', som hun har lavet sammen med Major Lazor og DJ Snake. Her optræder hun til Danish Music Awards 2014. (Foto: Mogens Flindt)

Danmarks nyeste festival, Tinderbox, bliver skudt i gang i morgen klokken 13 af det australske søskendeband Sheppard.

Dem er der nok ikke så mange, der kender, men senere på aftenen - klokken 21.45 - går et af de hotteste klubnavne, nemlig amerikanske Major Lazor, på scenen.

De storhitter for tiden verden over med nummeret 'Lean On', som de har lavet sammen med DJ Snake og danske Mø.

Og netop Mø spiller selv koncert på Tinderbox dagen efter, hvilket naturligvis har åbnet op for rygter om, at den fletningeklædte fynbo går på scenen allerede fredag aften, når Major Lazor fyrer op under Tusindårsskoven - eller om Major Lazor går på scenen sammen med hende lørdag aften.

Brian Nielsen - i midten - vil have rettens ord for, at Roskilde Festival, Smukfest i Skanderborg, Jelling Musikfestival og Nibe Festival handlede som et kartel. (Foto: Ida Munch) DK MusikNYT Tinderbox-ejer truer med retssag

Mø selv vil dog hverken af- eller bekræfte rygtet.

- Hmmmm, det spørgsmål kan jeg ikke svare på. Hvis der rent faktisk skete noget, måtte jeg alligevel ikke sige noget om det. Ellers var det jo ikke en overraskelse, siger hun til Fyens Stiftstidende, der som et af de få danske medier er blevet inviteret inden for i hendes forældres hus i Ubberud, der ligger et stenkast fra festivalpladsen i Tusindårsskoven.

Robbie Williams er blandt hovednavnene på Tinderbox, som  finder sted i Odense fra 26-28. juni. (Foto: Linda Johansen) DK MusikNYT Venne-rabat har hjulpet Tinderbox

Mø spiller for tiden koncerter verden over og har på det seneste blandt andet været i Brasilien, Mexico og USA.

I går aftes spillede hun eksempelvis sammen med Major Lazer i det populære talkshow 'The Tonight Show starring Jimmy Fallon', hvor Jimmy Fallon præsenterede sangen med ordene 'it's one of the hottest songs of the summer - maybe the song of the summer'.

- Jeg har prøvet at få store bifald før, men når jeg spiller 'Lean On' for tiden, er det helt psykopatisk. Jeg er både stolt, beæret og lykkelig over, at jeg er med på et nummer, der hitter i hele verden, siger Mø til Fyens Stiftstidende.

Du kan se hendes optræden i 'The Tonight Show starring Jimmy Fallon' her.

NorthSide og den kommende Tinderbox-festival rekrutterer begge cirka 5000 frivillige. Til sammenligning arbejder flere end 30.000 hvert år frivilligt på Roskilde Festival. (Polfoto: Janus Engel) DK MusikNYT Tinderbox: Vi betaler for de frivillige

20 kommentarer
Vis kommentarer