Mystik om bandmedlem i Mew før Roskilde

Guitaristen Bo Madsen har endnu en gang ikke været med på scenen

Fra venstre Jonas Bjerre, Silas Graae, Johan Wohlert og Bo Madsen. (Foto: Mogens Flindt)
Fra venstre Jonas Bjerre, Silas Graae, Johan Wohlert og Bo Madsen. (Foto: Mogens Flindt)

Noget tyder på, at guitaristen Bo Madsen ikke spiller med Mew for tiden. Han var i hvert fald hverken på scenen, da rock-gruppen spillede i Holland forrige weekend, eller da bandet besøgte den svenske festival Bråvalla i denne weekend.

Begge gange har en anden guitarist været på scenen, og hvis man skal tro de sociale medier, har ingen af bandmedlemmerne fortalt publikum, hvorfor Bo Madsen ikke har været med.

Se billede fra koncerten i Sverige, hvor Bo Madsen tydeligvis ikke var med her

Her ser man forsanger Jonas Bjerre og til venstre den guitarist, der er med i stedet for Bo Madsen. (Foto: AP)
Her ser man forsanger Jonas Bjerre og til venstre den guitarist, der er med i stedet for Bo Madsen. (Foto: AP)

Guitaristen i Mew, der spiller på Roskilde om få uger, var ikke med på scenen i går. (Foto: Thomas Borberg) DK MusikNYT Mew-fans undrer sig før Roskilde-koncert

Mew har nogle meget dedikerede fans, som de kalder Frengers - der også er navnet på et af deres albums, og som er en sammentrækning af 'friends' og 'strangers'. Og nogle af disse fans er begyndt at undre sig over, hvorfor en fjerdedel af bandet ikke har været med på scenen til de sidste to koncerter.

Nogle er endda begyndt at spekulere i, om der kan være interne problemer i bandet.

En af de ting, der er med til at fyre op under teorierne om problemer i bandet er, at Bo Madsen står på listen over de mange kunstnere, der skal spille lørdag aften med Africa Express på på Roskildes Arena-scene.

Mew udgav mandag deres sjette album '+-' og drager nu på udenlands-turne. (Foto: Mogens Flindt) Tæt på Mew: Vi er stadig græsrødder

Mew skal spille som et af hovednavnene på Roskilde Festival fredag nat klokken 01.30. Bo Madsen spiller med Africa Express, hvor blandt andre Trentemøller og Damon Albarn fra Blur og Gorillaz også optræder.

Ekstra Bladet har flere gange forgæves forsøgt at få en kommentar fra bandets promotion-mand, men det har endnu ikke været muligt.

Derudover har Ekstra Bladet forsøgt at få en kommentar fra Roskilde Festival, men dette har heller ikke været muligt.

Sådan lød svaret i en mail med link til en række plade- og pr-selskaber:

'Vi udtaler os ikke om de enkelte bands og deres performance på Roskilde Festival. På dette link finder du en oversigt over, hvem der repræsenterer de forskellige bands, og her kan du eventuelt forsøge at rette henvendelse for en kommentar.'

Mew - popgruppen er en kvartet igen, efter Joahn Wohlert er vendt tilbage. (Foto: Mogens Flindt) DK MusikNYT Mew: Vi er som sømænd

6 kommentarer
Vis kommentarer