Annonce:
Annonce:

Nægtet adgang: Dansk rapper smidt af fly

Rapperen Kidd blev onsdag smidt af et fly umiddelbart før afgang. Han bekræfter historien, men forstår ikke årsagen

Kidd under en koncert med Cheff Records på festivalen NorthSide i Aarhus i juni. Foto: Per Lange
Kidd under en koncert med Cheff Records på festivalen NorthSide i Aarhus i juni. Foto: Per Lange
Annonce:
Følg Musik
Følg DK MusikNYT

I 2011 var rapperen Kidd flyvende med det ene hit efter det andet.

Men nu flyver han ikke mere. I hvert fald ikke med Norwegian, hvor han onsdag blev smidt af et fly til Barcelona - dog heldigvis før det lettede.

Et vidne fortæller til Ekstra Bladet, at Kidd troppede op med en ølflaske i hånden, og at han virkede beruset. Han beskrives som 'konfronterende' og med 'alt for meget attitude' over for personalet, hvilket i sidste ende ledte til, at han blev smidt af flyet.

Episoden bekræftes både af Kidd selv og af flyselskabet Norwegian.

Rapperen har dog en helt anden opfattelse af, hvad der sket - faktisk forstår han slet ikke, hvorfor han blev smidt af flyet.

Annonce:

'Jeg var på ingen måder påvirket, jeg var lige vågnet. Min ven havde købt en øl på vej til flyveren, drengene ved checkIn sagde, at vi skulle komme den i lommen. Da vi kom på flyveren, kom der en stewardesse og skældte mig ud, det var meget mystisk.'

'Jeg kunne have holdt kæft, men jeg svarede, at hun talte urimeligt til mig. Da jeg fortalte, at dem ved checkIn havde sagt, at vi skulle komme den øl i lommen, gik hun amok. Det var meget mystisk. Jeg blev smidt af, og jeg kan ikke forklare hvorfor. Der er jo overvågning overalt. Der skete intet dramatisk eller noget, jeg kan sætte en finger på hvorfor,' skriver Kidd i en besked til Ekstra Bladet.

'Vi har nultolerance'
Norwegian bekræfter over for Ekstra Bladet, at en passager blev smidt af flyet den dag, men de kommer ikke nærmere ind på, hvordan passageren opførte sig. Dog fortæller de, at det var af sikkerhedsmæssige hensyn, passageren blev nægtet adgang.

'Det er rigtigt, at vi havde en passager om bord den 14. september, som blev taget af flyet før afgang. En sådan beslutning tages med hensyn til sikkerheden, som altid er vores højeste prioritet.

Annonce:

'Vi har nultolerance for opførsel, som kan sætte vores passagerer og besætningens sikkerhed i fare. Vi forsøger altid at finde en løsning på en eventuel konflikt, men når dette ikke lader sig løse, er det desværre sidste udvej at nægte passageren adgang ombord,' lyder det i en mail fra flyselskabets pressetjeneste.

Ekstra Bladet spurgte efterfølgende, hvordan flyselskabet oplevede passageren, og hvorvidt han var beruset.

'Passageren fremstod udadreagerende og overholdt ikke besætningens retningslinjer, som skal sørge for, at sikkerheden varetages,' skriver Norwegian.

--------- SPLIT ELEMENT ---------

Det er ekstremt voldsomt at være med i Korpset, fortæller Jill Liv Nielsen i Ekstra Bladets podcast 'Der er brev'. Lyt med herunder eller i din podcast-app

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

På Ekstra Bladet skyder vi på alle
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bag om dansk politik

Vis alle artiklerne

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: