Nik & Jay: Vi har lavet årets album

Duoen har tusindvis af fans, men ingen elsker drengene så højt som Niclas og Jannik

Nik & Jay - hitmagerne er ganske godt tilfreds med egen indsats på efterårets album og forårets ep. (Foto: Morten Jerichau)
Nik & Jay - hitmagerne er ganske godt tilfreds med egen indsats på efterårets album og forårets ep. (Foto: Morten Jerichau)

De seneste dage har Ekstra Bladet kåret de bedste danske og udenlandske album fra året, der næsten gik.

Se også: Årets album: De bedste danske

Se også: Årets album: De bedste udenlandske
 

I dag er det så Nik & Jays tur til at afsløre deres årsfavoritter:

1. Nik & Jay: 'United'
- Nye tider, nye toner. Vores succeskriterium er ikke at toppe hitlisten og padle rundt i rosende ord. Men vi går for at være dem, der overrasker mest, laver de mest interessante numre og samarbejder. Det lykkedes med vores engelsksprogede 'Copenhagen Pop Cartel' og med dette nye album.

Se også: Nej & Ja til Nik & Jay

2. Stromae: ’Racine Carrée’
- Manden er et geni. En ægte tryllekunstner. Han gør som ingen, og ingen kan gøre som ham. Hvem viser publikum, hvordan ens musik bliver til samtidig med, at kunstneren sidder i en gondol, og hans ene halvdel af ansigtet er sminket som en kvinde? C'est tres formidable!

Se også: Overlaber blærerøv

3. Drake: 'Nothing Was the Same'
- Drake har endnu engang rykket grænserne for, hvordan en hiphop-skive anno 2013 kan skrues sammen. Udgivelsen lægger sig op af hans to første studiealbums - dog med de få og ikke desto mindre uundværlige afvigelser, der gør, at man har lyst til at lytte på pladen fra start til slut. Har efterhånden svært ved at finde ud af, hvilket mærkat man skal putte på hans musik. Selv siger han, at det udelukkende er lavet til at lytte til, mens man kører rundt i en bil omkring nattetid. Det kan vi egentlig godt følge ham i.

Læs med i morgen, hvor Rasmus Nøhr røber sine favoritter...

0 kommentarer
Vis kommentarer