NorthSide klar med plakat og nyt hovednavn

Aarhus-festivalen har netop præsenteret årets samlede musikprogram

Amerikanske Anthony and the Johnsons med Antony Hegarty i front slår pjalterne sammen med Aarhus Symfoniorkester. (Foto: Benjamin Kürstein)
Amerikanske Anthony and the Johnsons med Antony Hegarty i front slår pjalterne sammen med Aarhus Symfoniorkester. (Foto: Benjamin Kürstein)

Roskilde Festivals enorme publikum er ungt, men hende her trak trods alt ned på gennemsnittet i fjor. (Foto: Thomas Borberg) DK MusikNYT - 26. mar. 2015 - kl. 12:00 Roskilde-syge i festivallandet

NorthSide-festivalen, der afvikles i Ådalen ved Aarhus fra den 12. til den 14. juni, har netop offentliggjort årets plakat, der tæller i alt 41 navne.

Ved dagens offentliggørelse blev der tilføjet et enkelt ekstra navn i den tunge klasse i form af Antony and the Johnsons, der fremfører en koncert sammen med Aarhus Symfoniorkester.

Programmet spænder vidt fra veteranen Grace Jones til popsensationen Sam Smith, hiphop-kongerne Wu-Tang Clan, og det mest ønskede NorthSide-navn nogensinde – The Black Keys.

- Sammenlagt repræsenterer plakaten et fokuseret program med en rød tråd, hvor vi dog ikke har været bange for at lave en overraskende afstikker til blues, soul, electroswing eller for den sags skyld genrer, der ikke findes ord for endnu, siger talsmand for NorthSide, John Fogde, der desuden påpeger, at det går stærkt med billetsalget.

Der er allerede meldt udsolgt til fredag og lørdag, og søndagsbilletterne er også snart væk. Sidste år var udsolgt af alle billettyper i starten af maj.

 

3 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Musik
Seneste i Musik
Hent flere

Thomas Treo skamhører

1.RVG: 'Feral' (Fire-album/Ude 24. april)
2.Lucifer: 'Lucifer III' (Century Media-album/Ude 20. marts)
3.Flat Worms: 'Antarctica' (Drag City-album/Ude 10. april)

Rune Melchior Sjørvad skamhører

1.Andy Shauf: 'The Neon Skyline' (Anti-album/Ude nu)
2.The Wood Brothers: 'Kingdom in My Mind' (Honey Jar-album/Ude nu)
3.Wolf Parade: 'Thin Mind' (Sub Pop-album/Ude nu)
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere