Annonce:
Annonce:

Nu er han her: Verdensstjerne landet i Danmark

Justin Bieber, der onsdag aften optræder på Smukfest, er nu landet i Danmark. Med sig havde han et drop-stativ

Justin Bieber er nu landet i Danmark. Med sig havde han et drop. Senere gæster han Smukfest i Skanderborg. Foto: Anders Brohus
Justin Bieber er nu landet i Danmark. Med sig havde han et drop. Senere gæster han Smukfest i Skanderborg. Foto: Anders Brohus
Annonce:
Følg Musik
Følg DK MusikNYT

Onsdag fik den gamle lufthavn i Billund fornemt besøg.

Det skete, da verdensstjernen Justin Bieber flankeret af hele sit team landede i lufthavnen, hvor der - foruden Ekstra Bladets medarbejder - ventede flere biler og en bus på verdensstjernen, der havde medbragt et drop-stativ.

Bieber er angiveligt fløjet til Danmark fra Italien, hvor han søndag med bar mave, kasket og et par Calvin Klein-underhakkere, der stak op fra bukserne, indtog Lucca Summer Festival i netop Italien.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Justin Bieber er landet i Danmark. Foto: Anders Brohus
Justin Bieber er landet i Danmark. Foto: Anders Brohus
 

Aflyst, aflyst, aflyst, aflyst
Biebers optræden på Lucca Summer Festival var verdensstjernens første optræden, siden han blev ramt af  Ramsay-Hunt Syndrome, der gjorde ham lam i den ene halvdel af ansigtet og skabte stor tvivl om, hvorvidt han overhovedet ville kunne optræde på Smukfest.

Annonce:

Stribevis af 'Sorry'-stjernens planlagte koncerter i USA blev nemlig aflyst. Dog har Smukfest hele tiden været optimistiske.

- Vi ser selvfølgelig frem til, at han (Bieber, red.) kommer. Så længe vi ikke har hørt noget om en aflysning, så har han jo ikke aflyst, fortæller Søren Eskildsen, der er talsmand for Smukfest, til Ekstra Bladet for cirka tre uger siden.

Og nu er han så landet på dansk jord. Klar til at give den gas på Bøgescenen til Smukfest.

Om det igen bliver med bar mave, kasket og et par Calvin Klein-underhakkere, der stikker op fra bukserne, må vi vente til klokken 23:35 med at se.

Smukfest er åben igen for første gang siden 2019 og 100 engagerede Bieber fans løb ind på pladsen for at få de bedste pladser til at se idolet - 10 timer før han spiller på den ikoniske Bøgescene

--------- SPLIT ELEMENT ---------

Ekstra Bladet dækker hele Smukfest. Du kan blandt andet læse Ekstra Bladets musikanmelders dom over Lukas Graham her: Ude at skide på Smukfest

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Nej, Mette - Danmark kan ikke mere nu
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: