Nu har Citybois fået pladekontrakt

Citybois behøvede slet ikke at vinde 'X Factor' for at score en aftale med Sony Music

Ekstra Bladet har tidligere talt med Citybois om, hvordan det går med damejagten

De var storfavoritter hos især det yngre kvindelige 'X Factor'-publikum, men fredag aften røg Citybois ud af 'X Factor'. Lige før finalen.

Citybois optræder i Herning på fredag, men duoen bliver ikke en del af de tre finalister. (Foto: Mogens Flindt) TV Fans forfalsker mail fra DR: X Factor skal gå om

Men den pladekontrakt, de kunne have vundet, får de to drenge alligevel. De har nemlig skrevet under på en aftale med Sony Music, fortæller Hannah Liljegren, der er Product Manager hos Sony Music, i en pressemeddelelse.

- De her drenge har uden tvivl noget helt unikt og den fan-mania, vi ser lige nu, er i virkeligheden meget udansk og usædvanlig - og slet ikke noget vi har oplevet i 'X Factor' før. De har en kæmpe tro på sig selv, og vi har en kæmpe tro på dem. Derfor glæder vi os til at arbejde videre med dem. Vores fokus er nu på at få skabt musik, som drengene selv elsker, siger hun.

Ny single
På deres egen Facebook-side afslører Citybois i en video, at de allerede har en sang på vej.

- Vi vil gerne fortælle jer en dejlig nyhed! Vi har gang i nogle projekter med Sony, og vi har lavet en single som udkommer på fredag, og det bliver skide godt, siger de i videoen.

Dermed udkommer Citybois altså med en single samme dag, som 'X Factor'-finalen afholdes i Herning. Her skal færøske Jógvan, Emilie Esther og gruppen Ivarsson, Bang og Neumann kæmpe om trofæet.

Her fortæller drengene, hvordan deres drømmepige ser ud

15 kommentarer
Vis kommentarer