Ny britisk rekord af Lukas Graham

Popgruppens album ser ud til at gå direkte ind på historisk 2. plads i Storbritannien 

Lukas Graham - danskernes megahit '7 Years' har banet vej for uhørt international popularitet. (Foto: Chapman Baehler)
Lukas Graham - danskernes megahit '7 Years' har banet vej for uhørt international popularitet. (Foto: Chapman Baehler)

Lukas Grahams internationale succes fortsætter. Og fortsætter.

I forlængelse af verdenshittet '7 Years', der slog dansk rekord med fem uger på toppen af den britiske singleliste, tyder alt nu på, at Lukas Graham også slår rekord med 'Blue Album'.

Albummet udkom internationalt i fredags, og Official Charts skriver mandag aften, at Lukas Graham har kurs mod 2. pladsen på albumlisten i Storbritannien.

DK MusikNYT Historisk triumf for Lukas Graham

Den endelige liste offentliggøres først fredag, men midt på hitlisteugen er Lukas Graham kun 5000 eksemplarer efter den foreløbige nummer 1, The Last Shadow Puppets' comebackplade 'Everything You've Come to Expect'.  

Miles Kane og Alex Turner fra The Last Shadow Puppets, som optræder på årets Roskilde. (Foto: Domino) INTL. Album-anm. Playboys i skamløst sidespring

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger så er det første gang, at et dansk navn figurerer på albumlistens Top 5 i Storbritannien.

Aqua nåede 'kun' 6. pladsen i 1997 med debuten 'Aquarium', mens Alphabeats 'This Is Alphabeat' var nummer 10 i 2008. Nina & Frederiks selvbetitlede album ramte 9. pladsen tilbage i 1958.

Sådan ser omslaget ud til den amerikanske version af Lukas Grahams plade, der udkommer i slutningen af marts. DK MusikNYT Lukas Graham uden bryster i USA

Lukas Graham er for tiden kort inde i en lang og stort set udsolgt nordamerikansk klubturné - i dag spiller de i Toronto.

Sidst på foråret giver gruppen koncerter i Storbritannien, før de vender hjem til Danmark med fire udendørsshows i juni.

10 kommentarer
Vis kommentarer