Ny rockfestival aflyst

Der var i første omgang sat 20.000 billetter til salg til den nye endagsfestival Rock i Haven, som nu er aflyst

Dizzy Mizz Lizzy skulle have underholdt på den nu aflyste Rock i Haven-endagsfestival i Roskilde. Foto: Gregers Tycho/Ritzau Scanpix
Dizzy Mizz Lizzy skulle have underholdt på den nu aflyste Rock i Haven-endagsfestival i Roskilde. Foto: Gregers Tycho/Ritzau Scanpix

19. maj skulle Dizzy Mizz Lizzy, Sort Sol, Medina, Kato, Page Four og Mads Langer have optrådt foran 12.500 publikummer i Byparken i Roskilde. Men nu er endagsfestivalen Rock i Haven aflyst. Det oplyser arrangøren, Danske Koncerter & Events, til sn.dk.

Aflysningen skyldes 'dårlig økonomi, manglende erfaring og uenighed om betingelserne for leje af Byparken af Roskilde Kommune', forklarer eventbureauets ejer, Casper N. Christensen, i en mail til sn.dk.

Ifølge mediet kom festivalen i modvind i december, da den oprindelige placering i Rådmandshaven, blev skrottet af kommunen. Den ville skabe for larm tæt ved Roskilde stadion. I stedet foreslog kommunen Dyrskuepladsen, men det endte altså med Byparken, som kun kan rumme 12.500 gæster i modsætning til Rådmandshavens kapacitet på 20.000.

- Vi har fået grønt lys til Byparken. Det var også et af de steder, vi havde i spil, sagde Casper N. Christensen til sn.dk 8. december.

- Så gælder det bare om at sikre sin billet hurtigere, lød det dengang optimistisk.

Men nu er det altså endt med, at hele arrangementet er aflyst. En billet kostede 525 kroner, mens en billet inklusiv fri bar kun erhverves for 924 kroner. Eventuelle købere kan få pengene refunderet igennem Billetlugen.