Ny stor turne: Lukas Graham forkorter barsel

Bandet tager igen på landevejen i Nordamerika med start 10. november i Canada

Lukas Graham under en koncert for 20.000 fans på Østerbro Stadion i lørdags. (Foto: Jonas Olufson)
Lukas Graham under en koncert for 20.000 fans på Østerbro Stadion i lørdags. (Foto: Jonas Olufson)

Succesbandet Lukas Graham smeder, mens jernet er varmt. Derfor er der allerede - efter den nyligt overståede, overordentligt succesfulde første turne i Nordamerika - planlagt en ny.

Det meddeler sangeren selv på sin Instagram-profil, som du kan se herunder.

Turneen starter i Vancouver, Canada 10. november og fortsætter ind i USA med koncerter i bl.a. San Francisco, Las Vegas og Los Angeles frem til 21. november.

Så er der fri hele december, men turneen genoptages 9. januar i House of the Blues i Florida og slutter efter besøg i bl.a. Chicago, Detroit, Boston og New York i Wallingford 1. februar.

Lukas Graham spillede solen ned over hjembyen København med sympatisk sæt. (Foto: Jonas Olufson) Koncert-anm. Popkongens København: Tilbage i triumf

Enorm succes
Og Lukas Forchhammer, som sangeren rigtigt hedder, understreger på Instagram, at det bliver som 'headliner', bandet igen turneer i Guds eget land.

Turneen er arrangeret på ryggen af den enorme succes, Lukas Graham har haft med det såkaldte 'Blue Album' og ikke mindst singlen '7 Years', der var meget tæt på at nå førstepladsen på Billboards berømte hitliste.

Lukas Graham på Grøn Koncert i fjor - i juni vender bandet hjem til Danmark og giver fire store koncerter. (Foto: Philip Davali) DK MusikNYT Lukas Graham spiller på Wembley

Koncert-anm. Halvnøgen Lukas nedlagde London

Men Lukas Forchhammer har også andet at tænke på. Kæresten er gravid, og guldklumpen ventes til  verden til september.

Successangeren har hidtil stået fast på at have en barselperiode, når barnet er født. Den bliver han nok nødt til at forkorte, når det går løs i det nordamerikanske et par måneder senere.

1 kommentar
Vis kommentarer