Paul Simon-billetter sælges til overpris

Billetter til poplegendens koncert i Aalborg bliver solgt til ågerpriser på nettet

Paul Simon under en koncert i hjembyen New York i 2012. (Foto: AP)
Paul Simon under en koncert i hjembyen New York i 2012. (Foto: AP)

Folk, der skal købe billet til koncerten med Paul Simon i Gigantium 29. oktober, skal være særligt opmærksomme på, hvor de køber billetten.

Det skriver Aalborg Kongres og Kultur Center i en pressemeddelelse.

Her advarer arrangøren om, at der er florerer flere falske billetudbydere, som tager overpris på nettet.

- Vi har oplevet det flere gange før, når vi har haft koncerter med store internationale kunstnere. Nogle gange køber de billetterne af os over nettet og sælger dem videre til en ekstrem overpris. Andre gange sælger de falske billetter, så publikum tror, at de har adgang til koncerten, og først når billetterne bliver kontrolleret ved indgangen, finder de uheldige ud af, at de ikke kan komme ind, forklarer Ernst Trillingsgaard, direktør i Aalborg Kongres & Kultur Center, i pressemeddelelsen.

Paul Simon - i en alder af 74 betager veteranen med boblende inspiration, nærvær og overskud. (Foto: Myrna Suarez) INTL. Album-anm. Guddommelige Sankt Paul

Billetter kan være uægte
De falske udbydere lover blandt andet kunderne pladser på første række.

Det er Ticketmaster, der er den officielle udbyder af billetter til koncerten med Paul Simon.

En VIP-billet på første række koster hos Ticketmaster 795 kroner, men bliver på nogle falske sider solgt for mere end 2400 kroner. Selv om prisen er høj, er det ifølge Aalborg Kongres og Kultur Center ikke engang sikkert, at billetten er ægte.

Simon & Garfunkel på scenen under 2004-04-turneen. (AP Photo) INTL. MusikNYT Art Garfunkel: Simon er en idiot

Arrangøren opfordrer derfor til, at man altid går ind på spillestedets hjemmeside og orienterer sig om, hvem der er den officielle billetudbyder, hvis man vil købe koncertbilletter.

- Det kan nemlig være meget svært at skille fårene fra bukkene, når man først surfer rundt på nettet, skriver Aalborg Kongres og Kultur Center.

Hvis man vil være sikker på, at billetterne er ægte, kan man købe dem via Ticketmarsters eller AKKC's hjemmeside.

30 kommentarer
Vis kommentarer