Politiet: Meget rolig Tinderbox

Betjentene på Fyn har ikke haft voldsomt travlt under festivalen

Humøret er højt på Tinderbox, hvor der udover en række mobiltelefon-tyverier har været roligt på forbrydelses-fronten. (Foto: Anthon Unger)
Humøret er højt på Tinderbox, hvor der udover en række mobiltelefon-tyverier har været roligt på forbrydelses-fronten. (Foto: Anthon Unger)

De fleste festivaler tiltrækker desværre ikke kun musikglade danskere, men også langfingrede tyveknægte.

For i takt med at fadøllene bliver hældt indenbords, daler både fornuften og opmærksomheden hurtigt, og så er der let spil for folk, der ikke kan holde nallerne for sig selv.

Alligevel har Fyns nye festival, Tinderbox, været nogenlunde forskånet for ubehagelige episoder.

Det oplyser Fyns Politi til Ekstra Bladet.

Se også: Festivaltyv snuppet med telefoner for over 100.000 kroner

Fredag aften var der dog en eller flere tyve på spil. De fik stjålet flere mobiltelefoner, som senere på aftenen blev fundet i en rygsæk.

En festivalgæst opdagede, at hans mobiltelefon var forsvundet, men han kunne spore den via programmet 'Find My iPhone', som viste, at den befandt sig ved Odense Banegård.

Da han ankom til stedet, kunne han se, at mobilen flyttede sig i retning af Jernbanegade, hvor han henvendte sig til den eneste anden person på stedet.

Tyven valgte at stikke af, men festivalgæsten fik vristet hans rygsæk fra ham, og heri lå der 39 telefoner, som politet anslår har en værdi til omkring 100.000 kroner.

Se også: Rumæners rygsæk var proppet med stjålne telefoner

Efterfølgende fik politiet fat i tyven - en 25-årig rumæner, som lørdag formiddag blev fremstillet i dommervagten, hvor han tilstod hæleri af telefonerne.

- Vi har prøvet at arbejde med de 39 telefoner, og de otte af dem har vi fastlagt til at stamme ude fra Tinderbox. Det formoder vi også, at de andre gør, men det har vi ikke klarlagt endnu, forklarede vagtchef Kenneth Taanquist i går til Ritzau.

Rumæneren fortalte i dommervagten, at han ikke var alene om tyverierne, men lørdag har der ikke været flere tilfælde af mobiltelefon-tyveri.

Også festivalledelsen bekræfter over for Ekstra Bladet, at der ikke har været andre episoder af tyveri, vold eller andet, der har krævet politiets indblanding.

Se også: Av! Falktoft skadet: Hånden i klemme

7 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Musik
Seneste i Musik
Hent flere

Thomas Treo skamhører

1.Jeff Parker: 'Suite for Max Brown' (International Anthem-album/Ude 24. januar)
2.Hanne Boel: 'Between Dark & Daylight' (Stunt-album/Ude 24. januar)
3.Pet Shop Boys: 'Hotspot' (x2-album/Ude 24. januar)

Rune Melchior Sjørvad skamhører

1.American Football: 'Year One Demos' (Polyvinyl-ep/Ude nu)
2.Sondre Lerche: 'Britney' (PLZ-ep/Ude nu)
3.Beck: 'Hyperspace' (Capitol-album/Ude nu)
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere