Pop-diva giver koncert i Forum

Mariah Carey besøger København den 29. marts næste år

Vil du også i seng med Mariah Carey? Hvem ved, om du får chancen, når popdivaen gæster Danmark næste år.

En af poppens helt store divaer besøger København næste år.

Mariah Carey, den bedst sælgende, kvindelige kunstner nogensinde, giver koncert i Forum tirsdag den 29. marts.

Mariah Carey og James Packer viste deres kærlighed frem. (Foto: AP) Intl. kendte Mariah Carey: Se min nye milliardær-kæreste

Koncerten er led i hendes 'Sweet Sweet Fantasy'-tour, der åbner med i Glasgow den 15. marts, og efter fem yderligere koncerter i England, går det mod fastlandet, hvor hun udover Danmark besøger Luxemburg, Belgien, Norge, Sverige, Finland, Estland, Letland, Litauen, Tyskland, Polen, Italien, Schweiz, Østrig, Frankrig og Holland. Turneen slutter i Sydafrika.

Glæd Jer, daaahlings
Det er Mariah Careys første turne i Europa siden 'Charmbracelet'-turneen i 2003.

- Det har taget for lang tid. Jeg er så glad for at komme til Europa og optræde for Jer allesammen. Jeg lover, vi kommer til at dele nogle fantastiske øjeblikke, og jeg har mange overraskelser i ærmerne til Jer daaahlings, hedder det fra sangerinden, der har ikon-status  med et pladesalg på over 200 millioner eksemplarer og et bagkatalog med mere end 18  nummer et-hits alene i Amerika.

Intl. kendte TV: Lummer Mariah hiver fremmed med i dobbeltsengen

Billetsalget starter torsdag 17. december via livenation.dk og billetnet.dk, og det er til priser fra 370 til 750 kroner - plus gebyr.

To dage forinden sættes specielle fanklub-billetter til salg, der udover billetter også vil kaste officielle VIP-pakker af sig.

8 kommentarer
Vis kommentarer