Popstjerne revser fynsk festival

Stine Bramsen synes, kønsfordelingen på sommerens Tinderbox i Odense er syg

Stine Bramsen - sangerinden fra Alphabeat udgav i efteråret sit første soloalbum. (Foto: Mogens Flindt)
Stine Bramsen - sangerinden fra Alphabeat udgav i efteråret sit første soloalbum. (Foto: Mogens Flindt)

Den danske sommer står for døren, og det betyder for mange danskere, at rygsækken og teltet skal pakkes og gøres klar til årets festivaler, der bliver holdt mange forskellige steder i det danske land.

Den fynske festival Tinderbox har udgivet deres program for, hvilke kunstnere der vil pryde musikscenerne i Tusindårsskoven.

Det er dog langt fra alle, der er tilfredse med udvalget af kunstnere på Tinderbox.

Stine Bramsen - jyden har lavet sin debutplade i samarbejde med Nicolaj Rasted fra Hej Matematik. (Foto: Mogens Flindt) DK MusikNYT Stine Bramsen: Alene på toppen

På Twitter har den danske sangerinde Stine Bramsen udtrykt sin frustration over en ny optælling af mandlige og kvindelige kunstnere til Tinderbox, foretaget af Politiken.

Optællingen viser, at der kun er to kvindelige kunstnere, som skal optræde, i forhold til de 99 mandlige kunstnere der skal på scenen.

- To kvinder og 99 mænd til Tinderbox! Syg statistik, skriver Stine Bramsen på Twitter.

Kønsfordelingen til årets Tinderbox Festival er udregnet på baggrund af medlemmerne af de 35 bands, heriblandt Dizzy Mizz Lizzy, Rammstein og Lukas Graham, der skal optræde på de fynske scener. Der står dog ingen navne på kvindelige solister skrevet på festivalplakaten.

Tinderbox 2016 finder sted fra 23.-25. juni ved Tusindårsskoven i Odense.

26 kommentarer
Vis kommentarer