Popstjerne scorer flygtninge-hit

Shaka Loveless har fået succes på de sociale medier med politisk sang af Gnags

Shaka Loveless har kastet sin kærlighed over Gnags' gamle schlager 'Danmark'. (Foto: Jonas Olufson)
Shaka Loveless har kastet sin kærlighed over Gnags' gamle schlager 'Danmark'. (Foto: Jonas Olufson)

Den 31-årige sanger Shaka Loveless pustede nyt liv i en gammel Gnags-klassiker under søndagens udgave af tv-programmet 'Vi ses hos Clement', og siden er sangen blevet et viralt hit.

- Jeg valgte at spille 'Danmark' af Gnags i stedet for min nye single. Jeg synes, det er en vigtig sang i en vigtig tid, skriver Shaka Loveless til videoen på Facebook.

'Tomgang'-sangeren brugte Gnags-teksten som et politisk indspark i den verserende flygtningekrise. Og den politiske genfortolkning har massiv succes på de sociale medier. Under 24 timer efter Shaka Loveless' optræden er blevet lagt op på Facebook, er den set over 320.000 gange.

Se også: Shaka Loveless: Min succes gav mig stress

Og selvom teksten har 29 år på bagen, lød det næsten som om, den var skrevet til lejligheden.

- Lige meget hvem du er, lige meget hvor du er, så velkommen her, synger Shaka Loveless i videoen, som er blevet delt mere end 3.600 gange.

Shaka Loveless, som i øjeblikket hitter med sangen 'Ud af mørket' sammen med sangerinden Medina, optrådte også ved weekendens store demonstration 'Refugees Welcome' på Christiansborg Slotsplads i København.

Og i søndagens program, som fokuserede på flygtningekrisen, var budskabet det samme fra sangeren. 'Længe leve mangfoldighed' sang Shaka Loveless og hævede en knyttet næve i vejret.

Se videoen her.

1 af 2 Shaka Loveless på Bøgescenen til årets Smukfest i Skanderborg. (Foto: Philip Davali)
2 af 2 Shaka Loveless har kastet sin kærlighed over Gnags' gamle schlager 'Danmark'. (Foto: Jonas Olufson)
11 kommentarer
Vis kommentarer