Prinsesse Maries g-streng sparker røv

Den skæve historie om prinsesse Maries opsigtsvækkende besøg på Roskilde Festival er den mest læste 'musikartikel' i 2015

Her kan du se den famøse episode, hvor prinsesse Marie kommer til at vise g-streng.

Lad det være sagt med det sammen; der er ikke meget musik over årets mest læste musikartikel, der i al sin enkelhed er en minireportage fra prinsesse Maries besøg på dette års Roskilde Festival.

Prinsessen ankom pudsigt nok på samme dag som Roskilde Festival afholdte det traditionsrige nøgenløb, men det var ikke for at deltage i de afklædte løjer, hun ankom. Prinsesse Marie var derimod på pletten for at besøge Folkekirkens Nødhjælps forskellige aktiviteter.

Marie ankom festival-klar i lavtaljede jeans, t-shirt og kilehæle, og med håret holdt tilbage af et par designersolbriller. Godt så hun ud, men hun var højst sandsynligt ikke klar over, at hun ville blive bedt om at sidde på hug på det første stop på ruten.

I hvert fald fik hun her afsløret, at også valget af undertøj var Roskilde-værdigt, hvilket ikke gik læsernes opmærksomhed forbi.

Udover prinsesse Maries besøg på Roskilde var der desuden stor interesse for anmeldelsen af festivalens hovednavn Paul McCartney, der fik et moderat antal stjerner og en underfundig overskrift med på vejen fra Thomas Treo.

Mange Roskilde-gæster sad mange timer i kø for at komme helt foran til Paul McCartney.


Desuden er det med hele to placeringer på Top 10 tydeligt for enhver, at der er stor interesse for Danmarks nye pop-dreng Lukas Graham.

Lukas Graham kæmpede i 2015 for et amerikansk gennembrud.
Lukas Graham kæmpede i 2015 for et amerikansk gennembrud.
 

Årets mest læste musik-artikler på ekstrabladet.dk:

1/ Prinsesse Marie viser g-streng på Roskilde

2/ Skandale: Den forkerte McCartney

3/ Slidt Medina: Fucking tarvelig

4/ Se Lukas Grahams amerikanske tv-debut

5/ Torsdagens Roskilde-babe: Jeg kan gøre alle piger lesbiske

6/ Manager: Citybois er i chok

7/ Møgkøter: Overskidt Snoop i Tivoli

8/ Mandagens Roskilde-babe: Jeg har festivalens bedste barm

9/ Vild nyhed fra Lukas Graham

10/ Tragisk gensyn med Roxette

82 kommentarer
Vis kommentarer