Revser Lukas Graham: For dårligt

Det danske band udskyder en række planlagte koncerter. Ifølge Ekstra Bladets musikanmelder er det 'endnu en blamage' for hitmagerne

Lukas Graham havde ikke problemer med at sælge billetter i Danmark. Flere aftener i træk fyldte bandet for nyligt Royal Arena og Boxen. Foto: Per Lange
Lukas Graham havde ikke problemer med at sælge billetter i Danmark. Flere aftener i træk fyldte bandet for nyligt Royal Arena og Boxen. Foto: Per Lange

Havde du planlagt at rejse til USA for at høre verdensstjerne? Så vil Ekstra Bladet gerne tale med dig. Skriv til os på 1224@eb.dk eller SMS 1224 (alm. takst)

Lukas Graham udskyder en række planlagte koncerter i USA bare ni dage før, premieren skulle have fundet sted.

Det oplyser de danske hitmagere via frontmand Lukas Forchhammers Twitter-profil.

Her beklager bandet, at man desværre bliver nød til at udskyde koncerterne til efteråret på grund af det, bandet kalder 'planlægningskonflikter', og at alle tidligere købte billetter kan bruges på de nye datoer.

Ifølge Ekstra Bladets musikanmelder, Thomas Treo, tyder noget dog på, at den virkelige årsag skal findes et helt andet sted.

- I musikbranchen kan man som regel oversætte ’problemer med planlægningen’ til ’vi har ikke solgt nok billetter’. Lukas Graham har givet sig selv otte måneder mere til at sælge billetter, men det er mangel på respekt for bandets fans, der nu er dem, som får ’problemer med planlægningen’, siger Thomas Treo.

- Det er endnu en blamage for Lukas Graham, efter deres nye album er floppet i udlandet, tilføjer han.

Fans raser
Det er langt fra kun Thomas Treo, der revser de danske stjerner for aflysningen.

I kølvandet på nyheden er kritikken heglet ned over bandet fra utilfredse fans.

'Perfekt det har lige kostet mig 1.900 kroner + i et ikke refunderbart hotelværelse. Tak drenge!' skriver Twitter-brugeren Kyle Wilkinson til bandet.

'Jeg er dansker bosat i USA og havde købt ikke refunderbare flybilletter og hotel. Jeg skal mødes med to danske venner i Austin, Og nej - jeg vil ikke bruge mine penge på endnu en koncert med jer,' skriver Nadia Riss Thorius ligeledes på Twitter.

Også på Facebook vælter de kritiske kommentarer ind:

'Det er squ dårlige nyheder. Mister hotel og flyomkostningre til vores tur til Phoenix som kun var planlagt grundet koncerten. Øv øv øv.' skriver danske Brian Kjær.

Ekstra Bladet har forsøgt at få en kommentar fra Lukas Grahams bagland. De nye koncerter løber fra 22. oktober til 10. november.

Havde du planlagt at rejse til USA for at høre superstjernerne? Så vil Ekstra Bladet gerne tale med dig. Skriv til os på 1224@eb.dk eller SMS 1224 (alm. takst)

41 kommentarer
Vis kommentarer