Robbie-fans venter i silende regn

End ikke utætte skyer kan få Robbie Williams' fans til at miste modet

Regnslagene er kommet frem for at holde tøjet bare nogenlunde tørt. (Foto: Anthon Unger)
Regnslagene er kommet frem for at holde tøjet bare nogenlunde tørt. (Foto: Anthon Unger)

Efter en dag med godt vejr og sol over Tinderbox er regnen vendt tilbage netop som festivalens mest ventede koncert nærmer sig.

Foran Rød Scene, hvor Robbie Williams skal spille klokken 22.30, har flere tusind fans af den britiske storcharmør forsamlet sig på trods af vejrgudernes rasen.

I den anden ende af pladsen spiller Faith No More, men rockbandet fra San Francisco trækker ikke lige så mange tilskuere som Robbie Williams - og han er ikke engang gået på endnu.

Tinderbox vender tilbage til Tusindårsskoven næste år, lover Ole Dreyer, der er talsmand for festivalen. (Foto: Anthon Unger) DK MusikNYT Trods underskud: Tinderbox vender tilbage

Tidligere brugte den populære entertainer meget tid på at spekulere på, hvorfor så mange mennesker kommer til hans koncerter - og hvorfor de eksempelvis gider stå i silende regn og vente.

- Jeg er taknemmelig for, at de gør det, og jeg vil aldrig have, at de forsvinder, men det vil altid være umuligt at begribe, sagde Robbie Williams tidligere på ugen til Fyens Stiftstidende.

26-årige Karen Marie Ørsted stammer fra beskedne Ubberud lidt vest for Odense. (Foto: Anthon Unger) Koncert-anm. Hjemmesejr til landsbytossen

Fyn glæder sig til at se Robbie Williams. (Foto: Polfoto)
Fyn glæder sig til at se Robbie Williams. (Foto: Polfoto)

Til lokalavisen fortæller han også, at han er spændt på at komme til Odense, og at han udmærket kender til egnens helt, H.C. Andersen. Selv mener han, at hans liv er et eventyr.

- At jeg har formået at gå fra ingenting, til hvor jeg befinder mig i dag, er et mirakel. Jeg gav en koncert i Østrig forleden, hvor publikum var så ekstatisk, varmt og kærligt, at jeg ikke vidste, hvordan jeg skulle bearbejde det. Jeg endte med at fælde en tåre, fordi jeg var så emotionelt berørt, siger han til Fyens Stiftstidende.

Ifølge DMI vil der være regn over Odense resten af aftenen.

Mads, Maria, Thomas og Rikke er rigtig godt tilfredse med Tinderbox - og især at der ikke er lang kø til toiletterne. (Foto: Anthon Unger) DK MusikNYT Tinderbox-gæster: Fed festival, men...

6 kommentarer
Vis kommentarer