Robbie Williams er fynsk billet-flop

Der er stadig endagsbilletter til hovednavnets koncert på den nye festival Tinderbox

Robbie Williams - den engelske popentertainer optræder i Tusindårsskoven i Odense søndag 28. juni. (Foto: AP)
Robbie Williams - den engelske popentertainer optræder i Tusindårsskoven i Odense søndag 28. juni. (Foto: AP)

Odenses nystartede festival Tinderbox lagde ambitiøst ud, da arrangørerne i november offentliggjorde popstjernen Robbie Williams som hovednavn.

Det ser dog ikke umiddelbart ud til, at fynboerne er synderligt interesserede i den engelske hitmager.

Det er i hvert fald stadig muligt at købe endagsbillet til søndag 28. juni, hvor Robbie Williams indtager Tusindårsskoven i det vestlige Odense.

Festivalens pressemand Ole Dreyer vil overfor Ekstra Bladet ikke oplyse antallet af endagsbilletter. Roskilde har typisk 5000 endagsbilletter til hver dag.

Robbie Williams skal lokke gæster fra Roskilde og Skanderborg til Odense. (Foto: AP) DK MusikNYT Robbie hovednavn på dansk festival

Endagsbilletter til Robbie Williams har været i salg siden midten af december. Til sammenligning solgte Tinderbox' søsterfestival, aarhusianske NorthSide, i fjor samtlige endagsbilletterne til alle dage på mindre end tre uger.

- Jeg tror folk venter og ser, om det bliver til en festival. Og så køber de til alle tre dage, fordi det giver mening både underholdningsmæssigt og økonomisk, siger Ole Dreyer til Ekstra Bladet.

- Vi knokler lidt med at få budskabet ud om, at det er den store pakke med Robbie Williams, der kommer. Det er med fuld skrue. Det er ’Let Me Entertain You’-showet, der kommer, det er ikke Frank Sinatra-showet, forklarer Ole Dreyer.

Robbie Williams på scenen i Parken, som han har indtaget flere gange. (Foto: Linda Johansen)
Robbie Williams på scenen i Parken, som han har indtaget flere gange. (Foto: Linda Johansen)
 

Robbie Williams fyldte senest Parken i København to dage i træk i sommeren 2013, hvor han sammenlagt optrådte for 90.000 publikummer.

Ifølge Ole Dreyer er Tinderbox 'rigtig glade', hvis der kommer mellem 20.000 og 25.000 besøgende på festivalen, der finder sted i sidste weekend af juni. 

Keith Flint i front for The Prodigy, der vender tilbage til det danske festivallandskab med nyt album i bagagen. (Foto: AP) DK MusikNYT Fynsk festival hyrer verdensnavn

Tinderbox har også blandt andre Faith No More, Calvin Harris, The Prodigy og Kent på plakaten.

0 kommentarer
Vis kommentarer