Rocklegender klar til at nedlægge Parken

Guns n' Roses spiller sommerkoncert i København næste år

Guns n' Roses har solgte over to millioner billetter til deres koncerter i 2016. Foto: Camera Press
Guns n' Roses har solgte over to millioner billetter til deres koncerter i 2016. Foto: Camera Press

Både Axl Rose og Slash har rundet de 50 år. Alligevel er der absolut ingen tegn på, at de overvejer at hive stikket til forstærkeren. Tværtimod.

Efter en storstilet sommerturné i Nordamerika har Guns 'n Roses fyldt kalenderen for 2017 godt og grundigt op.

Det gendannede band starter det nye år med en lang række koncerter i både Sydamerika, Oceanien, Asien og Mellemøsten, og som Ekstra Bladet tidligere har forudset, så kommer Axl Rose og hans rock-kammerater også til Danmark.

Axl Rose på scenen med AC/DC i Aarhus 12. juni - måske indtager amerikaneren Parken i løbet af 2017. Foto: Polfoto DK MusikNYT Guns N' Roses (nok) til Danmark

Som et led i rocklegendernes 'Not In This Lifetime Tour' rundt i Europa, lægger de vejen forbi Parken i København tirsdag 27. juni. Det oplyser koncertarrangøren Live Nation i en pressemeddelelse.

Guns' n Roses starter deres koncertrække på vores breddegrader i Dublin 27. maj, og de lægger blandt andet vejen forbi stadions i Bibao, Lissabon, Madrid, London, Gdansk og Hannover, inden turen kommer til Parken.

Det bliver til i alt til 19 koncerter på europæisk grund for Axl Roses tropper, inden de vender snuden hjemad mod Nordamerika og giver yderligere 16 koncerter der.

Axl Rose og fanen Mark Guglielmo - bemærk den veltrimmede sangers smagfulde T-shirt... (Foto: Fernando Lebeis) INTL. MusikNYT Hvad sker der for Axl Rose?!

Guns N' Roses' seneste koncert på dansk grund var i Aalborg tilbage i 2010. Amerikanerne optrådte også på Roskilde Festival i 2006, hvor de spillede et udskældt og usammenhængende sæt i en amputeret udgave med Rose som eneste originale medlem.

Rose var i øvrigt også i Danmark i juni i år, hvor sangeren stod i spidsen for AC/DC på Ceres Park i Aarhus.

Resterne af 47-årige Slash alias Saul Hudson i Falconer Salen. (Foto: Tariq Mikkel Khan) Koncert-anm. Slash: Mere Lort N’ Lagkage

Guns N 'Roses startopstilling på det danske nationalstadion vil være følgende: Axl Rose (vokal, klaver), Duff McKagan (bas), Slash (lead guitar), Dizzy Reed (keyboard), Richard Fortus (rytmeguitar), Frank Ferrer (trommer), og Melissa Reese (keyboard).

Med andre ord er Rose, Slash og Duff McKagan med fra den klassiske besætning, der medvirkede på hovedværket 'Appetite for Destruction', som udkom i 1987 og er et af musikhistoriens mest solgte album med over 30 millioner afsatte eksemplarer. 

Billetsalget til Guns n' Roses-koncerten i Parken starter på fredag den 9. december.

Guns N' Roses anno 2016 med blandt andre Slash, Axl Rose og Duff McKagan. Foto: All Over
Guns N' Roses anno 2016 med blandt andre Slash, Axl Rose og Duff McKagan. Foto: All Over
 

63 kommentarer
Vis kommentarer