Rockstjerne holder fødselsdag i Danmark

Matthew Bellamy fejrer sin 38 års fødselsdag, når Muse i aften giver ekstrakoncert i Forum

Muse-forsangeren Matthew Bellamy fejrer fødselsdag i Danmark i dag. (Foto: Polfoto)
Muse-forsangeren Matthew Bellamy fejrer fødselsdag i Danmark i dag. (Foto: Polfoto)

I går gæstede det britiske rockband Muse Forum i København, hvor et talstærkt publikum var mødt op til den udsolgte koncert for at danse til tonerne af gruppens populære sange.

Da billetterne til gårsdagens koncert i sin tid blev revet væk, besluttede bandet sig for at give en ekstrakoncert i Danmark, hvorfor Muse også lægger vejen forbi Forum i aften.

Koncert-anm. Muse amok: En fordel at være døv

Aftenens koncert bliver dog spillet på en dato, som er helt speciel for bandets forsanger Matthew Bellamy. I dag, 9. juni, er nemlig den engelske guitarist og sangskrivers fødselsdag. Fødselaren fylder 38 år, og på de sociale medier tikker lykønskningerne allerede ind.

Fødselsdagshilsener på Instagram
På Instagram har Muse udgivet et billede efter koncerten i Forum 8. juni, og her har flere fans ønsket forsangeren tillykke med fødselsdagen i kommentarfeltet.

- Tillykke med fødselsdagen, solstråle. Du skal have tak for alt det, som du har gjort for Muse og jeres fans, skriver én af de mange følgere på Instagram.

Når bandet bag hitsangen 'Uprising' indtager Forums scene for anden gang, bliver det den 71. koncert, som Muse har spillet i forbindelse med verdensturnén 'The Drones World Tour'.

Efter koncerten i København drager Muse videre på bandets turné, hvor næste stop er Stockholm.

1 kommentar
Vis kommentarer