Annonce:
Annonce:

Rolig Depp-fans: Johnny er go'

Filmstjernen gjorde et fordelagtigtn indtryk, da han i aftes spillede i Tivoli med Alice Cooper og Hollywood Vampires

Johnny Depp var go' i Tivoli.  Foto: Philip Davali
Johnny Depp var go' i Tivoli. Foto: Philip Davali
Annonce:
Følg Musik
Følg DK MusikNYT

Lad os starte med at berolige alle de mange Johnny Depp-fans, der måske har været bekymret for hans velbefindende efter at have set nogle selfies med ham, der blev taget af fans i St. Petersburg, Rusland, i sidste uge.

På billederne var piraten nærmest en skygge af sig selv, mager, bleg og lignede bogstaveligt talt én, der havde fået suget det sidste blod ud af en vampyr.

Dette billede fra Rusland bekymrede Johnny Depp-fans over hele verden. Privatfoto
Dette billede fra Rusland bekymrede Johnny Depp-fans over hele verden. Privatfoto

Fans bekymrede for tynd og bleg Johnny Depp

Men Johnny-boy er stadig spillevende - og i det den grad.

Det overbeviste han tusinde og tusinde og atter flere tusinde om i Tivoli, hvor det gæve Angeles-foretagende Hollywood Vampires udgjorde aftenens Fredags Rock.

Uforlignelige Alice Cooper skorstensrør og domptør-stav.  Foto: Philip Davali
Uforlignelige Alice Cooper skorstensrør og domptør-stav. Foto: Philip Davali
 

Hollywood Vampires udgøres for den faste bestanddel af Johnny Depp, Joe Perry fra Aerosmith og så uforlignelige Alice Cooper, 'den ældste vampyr', som han selv understregede - og haner også tæt på at være den eneste af det tidligere slæng, der stadig er i live.

Annonce:

Døde drukfæller fra 70'erne
Navnet - og repertoiret - er hentet fra 70'ernes Los Angeles, hvor kolonien af store rockstjerner var enorm. Mange af dem tørstige sjæle, der festede hver aften, til de brækkede sig, festede videre, brækkede sig igen - og sådan blev det bare ved i en uendelighed.

Klientellet var folk som John Lennon, Ringo Starr, Keith Moon, Harry Nelson, Micky Dolenz fra The Monkees (han lever endnu) - og så Alice Cooper (det gør han også).

Efter kollaps: Sådan har rockikon det nu

Det er forsvundet i glemslens tåger, hvem der fandt på navnet, men druk-klubben blev kaldt Hollywod Vampires, og det gode navn har Alice Copper så taget med sig i den nye supergrupper, der hovedsageligt spiller kopi-numre af Alice's for længst afdøde drukfæller.

Johnny sang et par sange - bl.a. 'Heroes'. Foto: Philip Davali
Johnny sang et par sange - bl.a. 'Heroes'. Foto: Philip Davali

Johnny Depp rocker med keyboard-manden. Foto: Philip Davali
Johnny Depp rocker med keyboard-manden. Foto: Philip Davali
 

Tævede i strengene
For at vende tilbage tilbage til Johnny Depp i aftes, så gjorde han både et sundt og sympatisk indtryk. Med lavtsiddende guitar, først hat på hovedet, så en bandana med ordene 'Lame' - tam - til at dække det tjavsede strithår, der kunne være klippet af hæksaks, indimellem en cigarillo i munden - også når han sang kor på nogle af sangene.

Annonce:

Ellers luntede han tilforladeligt frem og tilbage på scenen, tævede i strengene og viste overskud i stor stil  ved at vinke ud til publikum, tilmed smile lidt, når han kom fra den ene side til den anden.

Han blev hver gang mødt med henrykte jubel-skrig fra tøserne på rækkerne.

Hollywood Vampires i aktion.  Foto: Philip Davali
Hollywood Vampires i aktion. Foto: Philip Davali
 

Masende øl-hentere
Da Depp sang 'Heroes' - og det gjorde han, så David Bowie ikke ville krumme tæer - var det lige før lighterne blev tændt hos tilhørerne, men det var der vist alligevel ikke plads nok til i den tætte vrimmel, hvor man konstant fik øl-hentere i nakken, der forsøgte at finde en lille åbning, de kunne bruge til at mase sig længere frem.

Pisse-irriterende var det.

Publikum stod tæt - meget tæt. Foto: Philip Davali
Publikum stod tæt - meget tæt. Foto: Philip Davali
 

Depp rystet over volds-anklager

Men man holdt det alligevel ud, fordi musikken var en fornøjelse, sej, hård og swingende rock, som man sjældent hører nu om  dage, hvis det ikke kommer fra veteraner som Alice Cooper og hans ligesindede.

Til sidst fik vi Alice Coopers egen klassiker, 'Schooles Out', kombineret med Pink Floyds skole-mareridt, 'Another Brick in the Wall', at gå hjem på.

Fed aften.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Danmark skylder ikke Grønland noget
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: