Roskilde ærgrer sig: Hende ville vi gerne have haft

Festivalen offentliggjorde onsdag årets fulde program, men det var uden et par stærke navne, som musikchefen savner. Hør, hvem i klippet her:

Her kan du høre, hvem Roskilde Festival gerne ville have booket

Musikchef for Roskilde Frestival, Anders Wahrén, er generelt godt tilfreds med årets program.

Det har imidlertid ikke været muligt for musikchefen at få alle ønsker opfyldt, og der er især to navne, han gerne havde set på årets plakat. Hvilke løftede han sløret for onsdag morgen, da han gæstede Ekstra Bladets studie i forbindelse med offentliggørelsen.

Hør, hvad han sagde i klippet ovenfor.

Festivalens plakat for 2016 er nu fuldendt med tilføjelsen af Neil Young og 104 andre navne. Neil Young er lidt af en veteran på Orange Scene, senest stod han der i 2008. Dengang leverede rocklegenden en solid koncert, der alt i alt høstede gode anmeldelser. Derfor er arrangørerne også glade for at kunne præsentere ham i år.

Publikum kommer i år til at høre blandt andre New Order og Mø på hovedscenen. (Foto: Per Lange) DK MusikNYT Rocklegende kommer på Roskilde

Foruden Neil Young kom det onsdag frem, at blandt andre Slayer, James Blake og Future giver koncerter.

Af danske tilføjelser er der Dizzy Mizz Lizzy, som udgiver et comeback-album senere på måneden.

Tidligere blev det røbet, at også Red Hot Chili Peppers, New Order, LCD Soundsystem og PJ Harvey er blandt hovednavnene.

Roskilde Festival finder sted fra onsdag 29. juni til lørdag 2. juli med opvarmning fra lørdag 25. juni.

Onsdag blev plakaten til årets Roskilde Festival offentliggjort. Med tiden er der kommet flere udfordringer, når kunstnere skal bookes ind. Hør, hvilke i klippet her.

14 kommentarer
Vis kommentarer