Roskilde Festival tæt på udsolgt

Danmarks suverænt største musikfestival ser ud til igen i år at få solgt alle billetter

Roskilde røber spilleplan og rapnavn

Den seneste tids massive sol og sommervejr ser ud til at have fået gang i dankortene hos de danske festival-fans i en grad, så Roskilde Festival nu melder om få billetter tilbage.

Endagsbilletter til fredag og lørdag er allerede udsolgt.

Festivalen, der i år har navne som Red Hot Chili Peppers og Neil Young på plakaten, løber af stablen fra lørdag den 25. juni til lørdag den 3. juli.

54019753.jpg

Klar til festival - Sådan klarer mobilmasterne dine mange opkald

De første fire dage er såkaldte 'warm up'-dage med begrænset musikprogram, mens de sidste fire dage er med fuldt program på alle scener.

Billetter til alle dage koster cirka 2.000 kroner.

- Vi har fra starten mærket en kæmpe begejstring for årets festival, og det har smittet af på billetsalget gennem hele foråret, som har været ekstraordinært flot. Så rådet herfra til dem, der endnu ikke har fået købt billetten, er, at de skal se at få det gjort. For det er kun en spørgsmål om tid, før vi melder udsolgt af de 80.000 partout-billetter, siger Roskilde Festivals talskvinde Christina Bilde.

Alle festivaler siden 2010 har været meldt udsolgt - med en enkelt undtagelse i 2013.

Copenhell melder udsolgt
I den lidt tungere boldgade har den københavnske rock- og metalfestival Copenhell også netop oplyst, at der for første gang i festivalens syvårige historie er blevet udsolgt af billetter til alle dage. Et begrænset antal torsdags- og fredagsbilletter kan dog stadig købes.

Til ære for Prince: Roskildes Orange Scene bliver lilla

Roskilde_program_2016.jpg

[No available link text]Sofia vandt sidste år titlen som Årets Roskilde-babe

3 kommentarer
Vis kommentarer