Samuelsens håb: Lækre kiks skal sponsere LA

Munter Anders Samuelsen afslører på Smukfest, at han håber på økonomisk støtte fra kiksproducenten Oreo

Her kan du se hele interviewet med Anders Samuelsen. (Video: Stig Thøgersen)

Smukfest (Ekstra Bladet): Det kom tidligere på ugen frem, at den økonomiske støtte fra Saxo Bank til Liberal Alliance er ophørt.

Begrundelsen var ifølge Saxo Bank-direktør Lars Seier Christensen, at Liberal Alliance nu er i stand til at klare sig selv.

Se også: Saxo Bank trækker støtten til Liberal Alliance

Der var heller ikke mange bekymrede miner at spore hos LA-formand, Anders Samuelsen, som fredag eftermiddag havde indfundet sig i backstage-området på Smukfest i Skanderborg.

Jøden og Hefty med DJ Static i midten. Alle tre fast inventar på danske festivaler - både på og uden for scenen. Og de er ikke for fine til at gå på druk på pladsen. (Foto: Philip Davali) DK MusikNYT - 7. aug. 2015 - kl. 12:09 Danske rappere pissede i pladebutik

Her sad den 48-årige politiker og mæskede sig i kaffe og kiks af mærket Oreo, der ofte nydes med et glas mælk.

Iklædt en bundsolid hættetrøje nød Horsens-fyren den bagende sol i selskab med en ven, og Samuelsen kunne afsløre, at han ser store muligheder i det amerikanske kiks-mærke.

DK MusikNYT - 6. aug. 2015 - kl. 19:43 Torsdagens Skanderbabe: Numsen giver mig sejren

- Jeg spiser lidt Oreo-kiks. Det er simpelthen i et eller andet desperat forsøg, fordi jeg håber, de kommer forbi, og så kan jeg lige bringe æsken op. Så kunne det jo være, at de kunne blive vores nye sponsor, nu hvor Saxo Bank ikke rigtig er med længere, forklarede den grå-skæggede jyde.

DK MusikNYT - 6. aug. 2015 - kl. 14:59 Skanderborg-babes: Det blev for hot i teltet

Noget kunne tyde på, at Anders Samuelsen har sat sig for, at kommende økonomisk støtte til Liberal Alliance skal findes hos fødevare-industrien.

I varmen fik Anders Samuelsen sit koffein-skud fra Peter Larsens Kaffe, og politikeren ser ingen grund til, at det ikke ender med at give jackpot.

- Peter Larsens Kaffe er også en mulighed. Jeg drikker gerne et par kopper kaffe ekstra. Bare et par millioner ind på kontoen, så kører det jo, lød det knastørt fra den meget solbrune LA-formand.

Du kan se hele interviewet med Anders Samuelsen i klippet herover artiklen, hvor han blandt andet fortæller, om det er tilladt at flirte med damerne på Smukfest, selv om man er i et forhold.

Døn Ø er også på Smukfest. 'Her er der nemlig plads til et gammel røvhul som mig', som han siger

26 kommentarer
Vis kommentarer