Scarlet Pleasure græd til koncert

En Roskilde-koncert rørte de tre unge mænd så meget, at tårerne trillede

Joachim, Emil og Alexander udgør Scarlet Pleasure. (Foto: Per Lange)
Joachim, Emil og Alexander udgør Scarlet Pleasure. (Foto: Per Lange)

Emil Goll, Alexander Malone og Joachim Dencker, der udgør det succesfulde band Scarlet Pleasure, er store festivalmennesker. Både når det kommer til at stå på scenen, men også på græsset foran scenen.

Deres bedste festivalminde fandt sted på Roskilde Festival sidste sommer:

- Så sent som sidste år stod vi alle sammen som nogle små teenagepiger og græd til Stevie Wonder og syntes, at det var helt vildt, siger Alexander Malone.

Joachim, Emil og Alexander udgør Scarlet Pleasure, der spiller 16.30 på NorthSide. (Foto: Per Lange) DK MusikNYT Scarlet Pleasure før koncert: Vi er vildt nervøse

- Med Stevie Wonder gik det bare op i en højere enhed, vi har hørt alt hans musik så meget, at det er bare lyden af ens barndom. Da han åbnede munden, begyndte vi bare at flæbe.

- Jeg troede først, at det kun var mig, men så kiggede jeg over på de to andre, og de stod også og græd, fortæller Emil Goll.

Succesen har været markant for Scarlet Pleasure, siden de for alvor brød igennem med nummeret 'Windy' i 2014. Nu byder sommeren på festival-jobs.

Trioen spillede i går eftermiddag på NorthSide Festival, og selv om der var nerver på lige op til koncerten, var det nogle selvsikre fyre, der gik på scenen.

Folk strømmede mod udgangen, efter regnen havde silet ned i flere timer på NorthSide Festival. (Foto: Per Lange) DK MusikNYT Udvandring fra sjaskvåd Aarhus-festival

Publikum tog godt i mod Scarlet Pleasure på P6Beat Scenen på NorthSide Festival. (Foto: Per Lange)
Publikum tog godt i mod Scarlet Pleasure på P6Beat Scenen på NorthSide Festival. (Foto: Per Lange)
 

Ekstra Bladets anmelder Thomas Treo var til koncerten. Du kan læse hans anmeldelse af Scarlet Pleasure her.

Gik du glip af NorthSide og dermed Scarlet Pleasure, kan du nå at opleve dem endnu. De spiller nemlig både på Nibe Festival og Smukfest.

1 af 3 (Foto: Per Lange)
2 af 3 (Foto: Per Lange)
3 af 3 Joachim, Emil og Alexander udgør Scarlet Pleasure. (Foto: Per Lange)
2 kommentarer
Vis kommentarer