Se billederne: Regnvåd Tinderbox

Ekstra Bladets fotograf knipsede løs, mens vandet væltede ned over festivalen

Vi danskere har aldrig været bange for lidt regn - for der er jo trods alt ikke noget, der hedder dårligt vejr. Kun dårlig påklædning.

Alligevel ville størstedelen af de publikummer, der i dag gæstede Tinderbox nok have ønsket, at vejret havde været en hel del bedre, end det var.

Ifølge DMI skulle der være voldsomt vejr og muligvis skybrud på vej ind over Tinderbox. (Foto: Anthon Unger) DK MusikNYT DMI varsler skybrud over Tinderbox

Hele dagen har der nemlig hængt store tunge regnskyer over festivalpladsen. For det meste holdt de ikke helt tæt, hvilket betød, at der meget af dagen har været dråber i luften. Og enkelte gange åbnede vejrguderne så for alvor op og tæskede vandet ned over Tusindårsskoven.

Ifølge Tinderbox' ene konferencier, Peter Falktoft, hører regnvejr mere eller mindre til det at gå på festival.

- Det får jo ildsjælene frem. Når regnslagene kommer frem, så ved man, at folk mener det. Det er en klassisk knibtangsmanøvre til at skille fårene fra bukkene, at man lige lader det regne en dags tid, sagde han tidligere i dag til Ekstra Bladet.

Ifølge Tinderbox-talsmand Ole Dreyer er der ingen grund til at frygte en stor mudderpøl på Tinderbox på trods af mulighed for skybrud. (Foto: Anthon Unger) DK MusikNYT Tinderbox: Ingen mudderfrygt her

Ud på aftenen er regnen mere eller mindre gået i sig selv, og de fleste regnslag er ved at blive smidt. Alt for langt væk skal de dog formentligt ikke pakkes. I morgen kommer der ifølge DMI igen regn ud på aftenen.

Se Ekstra Bladets fotografs regnbilleder i galleriet over artiklen.

Leif Skov deler ud af regnvejrsrådene. (Foto: Anthon Unger) DK MusikNYT Ekspertråd til våde festivalgæster

Selv en ordentlig spand regn får ikke Tinderbox-gæsterne til at gå hjem.
Selv en ordentlig spand regn får ikke Tinderbox-gæsterne til at gå hjem.
 

1 af 12 
2 af 12 
3 af 12 
4 af 12 
5 af 12 
6 af 12 
7 af 12 
8 af 12 
9 af 12 
10 af 12 
11 af 12 
12 af 12 
0 kommentarer
Vis kommentarer