Se eller gense popbraget med Jung

Onsdag aften spillede bandet Jung koncert for Ekstra Bladets læsere fra Langelinie Pavillonen. Du kan se eller gense braget her

Jonas Jung er front mand i trioen, der onsdag aften havde en ekstra mand med i bandet i form af en trommeslager. Foto: Per Lange
Jonas Jung er front mand i trioen, der onsdag aften havde en ekstra mand med i bandet i form af en trommeslager. Foto: Per Lange
Følg Musik
Følg DK MusikNYT
Følg Livekoncerter

Den danske trio Jung gav onsdag aften en popkoncert til alle karantæne og coronaisolerede danskere, der ikke må gå ud i byen og høre musik.

Og skal man tro kommentarerne fra læsere, der så med, da koncerten blev sendt live på ekstrabladet.dk, så er det værd at bruge en halv time af sit liv på at se eller gense popbraget.

Utroligt: Dansk trio slår megaband

Flere meldte, at de have genfundet livsglæden, mange dansede rundt i stuen af en begejstring under den 30 minutter lange (eller alt for korte) koncert, og endnu flere skrev i kommentarerne, at de havde opdaget et nyt yndlingsband.

Jonas Jung foran Langelinie Pavillonen. Foto: Per Lange
Jonas Jung foran Langelinie Pavillonen. Foto: Per Lange

Jung, der består af Jonas Jung i front, Michael Hovmand på keyboard og Sigurd Boesen på guitar, skulle netop nu have været på turné rundt i landet med deres nye plade. Det har coronaen som bekendt sat en kontant stopper for.

Onsdag aften skulle de have spillet i Odense - i stedet kom de til at spille for hele Danmark på ekstrabladet.dk.

Støtter dansk model: - Ville føle mig snydt

Bandet, der kun har et par år på bagen, har ikke så meget erfaring med at optræde store steder, for det hele er gået hurtigt for Jung i løbet af det seneste års tid.

- Det har først og fremmest været fuldstændig sindssygt. Det er en mærkelig følelse, for vi har stadig kun prøvet at spille én rigtig koncert i vores eget navn, så vi havde set frem til at møde en masse mennesker på vores Danmarksturné, som skulle være startet i april, sagde Jonas Jung inden koncerten.

Mød ham og resten af bandet i koncertoptagelsen øverst i denne artikel.

Mere fra Ekstra Bladet+

Pape blev pelset af sin egen flok

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+