Se video: Vild med dans med The Boss

56-årige Lisbeth Steinsland fik hedt ønske opfyldt, da Bruce Springsteen så skiltet 'Dance with My Mom'

Se Lisbeth Steinslands dans med 'Bossen' her

For 56-årige Lisbeth Steinsland fra København fik onsdagens koncert i Parken med Bruce Springsteen et ganske særligt - men meget velkomment - forløb.

Godt nok havde hun gjort sig store anstrengelser - også i fysisk forstand - for at få det til at ske, men man ved jo også, at der skal noget særligt til for at få en superstjerne til at få på øje på én blandt 50.000 fans.

Men Lisbeth Steinsland gav det en chance. Hun malede et skilt,  sendte det til sin søn, Dennis Johannson, og så havde han bare at holde det op, så Bruce kunne se det under koncerten.

DK MusikNYT Springsteen-fans klar til boykot: Det var rædselsfuldt

På skiltet stod der: DANCE WITH MY MON (dans med min mor).

Og The Boss så det og inviterede hende op til en dans under nummeret 'Dancing  in the Dark'.

Så danses der. Privatfoto
Så danses der. Privatfoto
 

Kaglede løs under dansen
- Det var helt vildt fantastisk, siger den overlykkelige kvinde, der ikke fik sovet meget natten derpå. Tankerne kredsede konstant om aftenens oplevelse.

- Jeg kaglede løs, mens vi dansede. Sagde, jeg havde jagtet ham i 25 år, at han var den største stjerne i min verden. 'Really, did you mean that',  sagde han. 'Ja, er du tossset'. Jeg havde også overskud til at vise ham min t-shirt. Der stod ikke 'E-Street Band', men 'E-Street Fan'. Den havde han ikke set før. Jeg har været til flere end 20 koncerter med ham, og jeg sagde til ham, at nu havde jeg endelig fået noget ud af anstrengelserne.

Underholdning Bossen klar til Parken: Da Ekstra Bladet mødte Bruce Springsteen

Må jeg tage en selfie af os? Privatfoto
Må jeg tage en selfie af os? Privatfoto

Jaja, hvorfor ikke. Privatfoto
Jaja, hvorfor ikke. Privatfoto
 

- Nu kan det nærmest dø med fred i sindet?

- Ja, det har jeg også selv tænkt på, haha! Jeg havde min telefon i baglommen og var fræk nok til at spørge, om jeg måtte tage en selfie af os. 'Jaja, hvorfor ikke', svarede han. Fantastisk.

Når adrenalinen pumper
- Var du ellers tilfreds med koncerten? Den er jo blevet kritiseret en del for elendig lyd?

- Jeg kunne godt  høre, at noget af lyden var dårlig, men når man er så stor fan og adrenalinen pumper, så lægger man ikke mærke til det. Men det er da forfærdeligt, at de kører taget hen over Parken på sådan en dag. For det første var vi ved at dø af varme, for det andet buldrer lyden helt forfærdeligt, siger Lisbeth, der også har billetter til koncerten i Horsens i næste måned og i Göteborg og Oslo.

Koncerten i Parken var Lisbeths tredje i denne omgang med The Boss. Tre mere venter. Foto: Joachim Adrian
Koncerten i Parken var Lisbeths tredje i denne omgang med The Boss. Tre mere venter. Foto: Joachim Adrian

Ufatteligt! Selveste Bruce Springsteen er stoppet op på Strøget i København og begynder at jamme med den islandske gademusikant Jon Magnusson. Det er Bruce til højre! Foto: Polfoto. Underholdning 28 år efter: Her er Springsteens makker fra Strøget i dag

- Det bliver seks i denne omgang. Man ved jo aldrig, om det er sidste gang, han kommer. Det tror jeg nu ikke, det er. Han er kun 66 år.

Lisbeth havde iøvrigt en oplevelse af næsten spåkone-agtig karakter før koncerten.

- Da jeg gik fra arbejde, sagde min chef, 'vi ses måske i aften'. 'Nej, jeg ser ikke dig, men du ser mig danse på scenen med Bruce Springsteen'. Og så skete det sgu. Somme tider tror man, der er mere mellem himmel og jord.

7 kommentarer
Vis kommentarer