Seere i svime: Gense fredagens koncertbrag

Fredag aften gav Lars Lilholt koncert kvit og frit på ekstrabladet.dk, og det var en stor succes. Se eller gense koncerten i playeren nedenfor

Lars Lilholt gav den hele armen fredag aften. Foto: Anita Graversen
Lars Lilholt gav den hele armen fredag aften. Foto: Anita Graversen
Følg Musik
Følg DK MusikNYT
Følg Livekoncerter

Der var dømt fredagsfest til den helt store guldmedalje, da Lars Lilholt sammen med sit band indtog Horsens Ny Teater og gav en times koncert kvit og frit her på ekstrabladet.dk som en del af Ekstra Bladets nye koncept 'Sommer Live' fredag aften.

Her formåede Lilholt i den grad at sætte gang i festen og få danskerne til at glemme alt om coronavirus for en stund, da Lilholt og band gav den gas med både kendte og nye numre.

'Kald det kærlighed', 'Jens Langkniv' og 'Held og lykke' var bare et par af de hits, som danskerne kunne danse med til hjemme i stuerne, mens Lilholt også præsenterede nye sange som 'Morgenmadscafé'.

Fuld fart på Lilholt. Foto: Anita Graversen
Fuld fart på Lilholt. Foto: Anita Graversen
 

Forud for koncerten havde Lilholt glædet sig til at stå på scenen igen, efter en lang række af hans spillejobs er blevet aflyst som konsekvens af coronavirus. Han gruede dog lidt for at skulle optræde stort set uden et publikum

- Det bliver spændende, det er jo lidt anderledes uden et publikum, sagde han til Ekstra Bladet forud for fredagens koncert.

- Det er en ny disciplin i det at være rejsende musiker, at spille uden publikum for en enkelt linse. Jeg kan sgu meget godt lide det. Så er der ikke nogen, der siger en imod, sagde han med et grin.

Lars Lilholt gav den gas på scenen i Horsens Ny Teater fredag aften. Foto: Anita Graversen
Lars Lilholt gav den gas på scenen i Horsens Ny Teater fredag aften. Foto: Anita Graversen
 

Live på Ekstra Bladet: Præsenterer nye numre

Flere gange under fredagens koncert glemte Lilholt som konsekvens af det uvante setup da også teksten til sine sange, men det forhindrede ham ikke i at fortsætte ufortrødent.

Og hjemme I stuerne elskede seerne tilsyneladende, hvad de så. I Ekstra Bladets liveblog væltede det i hvert fald ind med kommentarer undervejs, og her var der kun rosende ord tilovers for Lilholt og hans band.

Foto: Anita Graversen
Foto: Anita Graversen
 

'Den fedeste koncert. Vi sang og dansede hjemme i stuerne. Tusind tak for et fedt initiativ', skrev en.

'Wauv.. Vi bliver SÅ glade i låget af Lars Lilholt musik og sange 1000 tak for at gøre fredag aften til en oplevelse', skrev en anden.

'Tak for en dejlig koncert. Herhjemme bragte det i bogstaveligste forstand både tårer, glæde, inspiration og nostaligi. Tak! Så dejligt!', skriver en tredje.

Lars Lilholt: - Jeg så ikke mine børnebørn

Du kan se eller gense fredagens koncert i playeren ovenfor.

Under koncerten kunne seerne stille Lars Lilholt spørgsmål. Lilholt har lovet at besvare dem hurtigst muligt, og straks derefter vil hans svar blive udgivet i en artikel her på ekstrabladet.dk.

Mere fra Ekstra Bladet+

Det nye parti er et personligt projekt for Inger Støjberg

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind