Shaka Loveless efter overfald: - Han ramte mig et par gange

Sangeren kommenterer nu det overfald han fredag aften blev udsat for på Smukfest

Trods overfaldet formåede Shaka Loveless at levere en fuld koncert. (Foto: Philip Davali)
Trods overfaldet formåede Shaka Loveless at levere en fuld koncert. (Foto: Philip Davali)

Shaka Loveless har nu sundet sig så meget ovenpå fredagens overfald i backstageområdet på festivalpladsen i Skanderborg, at han er klar til at fortælle sin version af dramaet. 

Det gør han på Facebook, hvor han blandt andet beskriver, at det især var omkring munden, at de slag, som den mand, der trængte ind på det lukkede område omkring scenen, ramte.

Se også: Shaka Loveless overfaldet på Smukfest

'Yooo gode mennesker!!

I har måske hørt om episoden, hvor jeg blev overfaldet i går fem minutter inden vi skulle på scenen. Det var selvfølgelig træls, og det er altid lidt sværere at spille, når det gør ondt, når man åbner munden. Men alt er godt- ingen hjernerystelse.

Heldigvis var der gode boys, der hurtigt fik stoppet situationen, så han nåede kun at ramme mig et par gange. Der var et par gange på scenen, hvor jeg lidt mistede overblikket, men er du sindssyg, hvor er jeg taknemmelig for band, gæster og Skanderborgs fantastiske publikum, der bar mig gennem showet. Jeg har endnu aldrig oplevet noget, der ku få mig til at aflyse en skanderborg koncert. Så længe jeg kan stå på benene, er jeg altid klar. Tusind tak for støtten!!!

1 love!!!', lyder det fra Shaka Loveless.

Ok - efter omstændighederne
Til Ritzau Fokus siger sangerens manager, Lasse Boman, at det i første omgang var Shaka Loveless' venner og ikke vagterne i backstageområdet, der greb ind i forbindelse med overfaldet.

- Det er korrekt, at der før Shakas koncert i går var en episode. Personen blev pacificeret af venner, og derefter tog Smukfests sikkerhedspersonale sig af vedkommende. Shaka er efter omstændighederne ok, siger sangerens manager, Lasse Boman.

Se også: Shaka Loveless uden slinger i valsen

Ifølge Ekstra Bladet anmelder på Smukfest, var det er dybt professionel Shaka Loveless, der efter det dramatiske overfald gik på scenen og underholdt sine fans.

- Man kunne intet mærke på ham, siger Henrik Queitsch, der gav Shaka Loveless tre stjerner for fredag aftens koncert.