Shaka Loveless efter Smukfest: - Jeg trækker stikket

Sangeren skal på ferie efter den grimme episode i bøgeskoven i Skanderborg

Shaka Loveless skal til Barcelona og komme sig over episoden på Smukfest. (Foto: Philip Davali)
Shaka Loveless skal til Barcelona og komme sig over episoden på Smukfest. (Foto: Philip Davali)

Sangeren Shaka Loveless har i denne weekend været hovedperson i det drama, der udspillede bag scenerne på Smukfest i Skanderborg.

Her fik den 31-årige musiker et par på hovedet, da en mand, der ikke havde noget at gøre i backstage-området, pludselig trængte derind.

- Shaka Loveless stillede sig i mellem manden og vagten for at hjælpe med at gelejde manden ud, og her fik han tildelt to knytnæveslag i ansigtet, lyder forklaringen på episoden fra vagthavende hos Sydøstjyllands Politi, Martin Rasmussen.

Mand sigtet for overfald på Shaka Loveless

I næste weekend er Shaka Loveless igen en slags hovedperson. Det sker, når TV2 blænder op for en ny sæson af musikprogrammet ’Toppen af poppen’, hvor Sebastian, Stine Bramsen, Isam B., Oh land, Lars Lilholt og Dúné-forsanger Mattias Kolstrup skal fortolke hans sange.

Lars Lilholt indtager primetime: - Alle har brug for eksponering

I forbindelse med det kommende tv-program mødte Ekstra Bladet Shaka Loveless, der efter en travl sommer med masser af jobs på blandt andet Grøn Koncert så frem til lidt ferie efter koncerten på festivalen i Skanderborg.

- Jeg trækker stikket efter Smukfest, sagde Shaka Loveless, der efter voldssagen i den jyske bøgeskov skal holde ferie med sin kæreste.

Shaka Loveless efter overfald: - Han ramte mig et par gange

- Så rejser vi væk. Vi skal til Barcelona. Det er en af mine yndlingsbyer. Det er en metropol, men det er også så meget andet. Man spiser godt og der er varmt. Det bliver fedt og jeg glæder mig, sagde han.

Ferien er formentlig endnu mere kærkommen efter den rystede episode på Smukfest, der dog ikke fik Shaka Loveless til at aflyse sin koncert.

Shaka Loveless uden slinger i valsen

Loveless har ikke ladet sig interviewe siden slagene ramte ham i ansigtet, men lagde lørdag følgende besked ud på sin Facebookprofil:

Her kan du se nogle af gæsterne fortælle, om de føler sig trygge på Smukfest